Mimimka89
Fanka BB :)
nie daj sięmiala trzech synow i chce chyba na mnie rzucic klatwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie daj sięmiala trzech synow i chce chyba na mnie rzucic klatwe
mi się czworaczki śniły może też proroczy sento mi podobna wrozbe robila tesciowa i wyszly mi trojaczki
hahhaa dlatego ja na pierwszej wizycie od razu patrzylam czy jeden pecherzykmi się czworaczki śniły może też proroczy sen
no jeden pęcherzyk był może mam jakieś skryte marzenia o których jeszcze nie wiemhahhaa dlatego ja na pierwszej wizycie od razu patrzylam czy jeden pecherzyk
moj sobie grilla z rodzicami jeszcze wymyslil a spac mi sie chce ze szok .. i znowu zarcieMi kalendarz chiński pokazuje jeden na dziewczynkę inny na chłopca
Moje samopoczucie wskazuje na dziewczynkę, przeczucie jak kalendarz chiński i w sumie obojętne gorzej tylko z imionami
Powiem Wam, że odkąd jestem w ciąży bardzo mało boli mnie głowa. Wcześniej każda zmiana pogody była tragedią. Ale obecnie pije dwa razy więcej wody, szczególnie gazowanej z cytryną (wchodzi jak ambrozja) i bardzo mi to pomaga. W sumie dzięki cytrynie lepiej się czuje, mniej mnie biorą mdłości.
Ja już dziś padam z nóg. Właśnie byłam z moją panną na godzinnym spacerze i najchętniej padlabym na poduszkę,ale jeszcze syn nie śpi i nie ma szans na odpoczynek. Sowa jak rodzice
Idź spać, masz prawo ja się już przestałam cyrtolic. Mam ochotę, to siedzę, nie mam, to mówię, że muszę się położyćmoj sobie grilla z rodzicami jeszcze wymyslil a spac mi sie chce ze szok .. i znowu zarcie
chyba najpierw zjem jednakIdź spać, masz prawo ja się już przestałam cyrtolic. Mam ochotę, to siedzę, nie mam, to mówię, że muszę się położyć
Wykorzystuje sytuację strasznie
U mnie już nie do ukrycia a to 9+3A tak wgl jak wasze brzuszki pozaokraglaly się już ? u mnie koniec 11 tygodnia jeszcze płasko a to 3cia ciaza I tym razem w krótkim odstępie myślałam że będzie szybciej widać ale u mnie wychodzi ze to genetyczne i brzuch wyskoczy mi w okolicy 7 miesiąca