Madziulek169
Fanka BB :)
W tej mam jadłowstręt na nic ochoty wiec śmieje się w żartach że to będzie obojniak 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mieszanki owocow kocham po prostu, wrzucam wszystkoTo chyba będzie dziewczyna jakby patrzeć na zabobony po twoim jedzonkuja z córką jadłam na masę owoce porostu cos soczystego musiało być napoije o smaku mango i w kazdej postaci mango mieszalam jak ty. Truskawkę mango gruszkę jabłko czasem z jogurtem i musli zasypywalam i mega mnie ciągło na ni to kwasne ni to słodkie dodatkowo mc Donald smakował mi wyśmienicie węglowodany w każdej postaci u cb są to chipsy więc bardzo podobnie jak ja mialam w poprzedniej ciazy
![]()
Jak marzysz o dziewczynce to życzę Ci tegono mieszanki owocow kocham po prostu, wrzucam wszystkoi zagryzam slodkim
byloby fajnie jakby sie sprawdzilo
![]()
Ja mam tendencję ogółem do tycia na brzuchuA tak wgl jak wasze brzuszki pozaokraglaly się już ? u mnie koniec 11 tygodnia jeszcze płasko a to 3cia ciaza I tym razem w krótkim odstępie myślałam że będzie szybciej widać ale u mnie wychodzi ze to genetyczne i brzuch wyskoczy mi w okolicy 7 miesiąca![]()
To pewnie trochę spożywcza bo ciążowa to taki bardziej twardawy okrągły brzuszek się robiJa mam tendencję ogółem do tycia na brzuchu
Nawet jak kiedyś mega schudłam to miałam fałdkę
Więc brzuszek jako taki mam mimo wszystko a jak już nie trenuje to w ogóle
Więc trudno określić czy brzuch mam przez ciążę spożywczą czy ciążę ginekologiczną![]()
jakoś niezbyt się przejmuje![]()
no to u mnie widać mimo że ważę 53 kg to mam już zaokrąglony, chociaż moja siostra mówi że ma taki po obiedzieA tak wgl jak wasze brzuszki pozaokraglaly się już ? u mnie koniec 11 tygodnia jeszcze płasko a to 3cia ciaza I tym razem w krótkim odstępie myślałam że będzie szybciej widać ale u mnie wychodzi ze to genetyczne i brzuch wyskoczy mi w okolicy 7 miesiąca![]()