reklama
W.anna
Fanka BB :)
Super!Jestem po wizycie. Wszystko super książkowo. Mój kropek ma 1.41cm wg lekarza jest to 7w5d. Widać bijące serduszko . Za 2 tyg kolejna wizyta kontrolna
shootingstar
Nic się nie martw ja też 2 tyg temu się poddenerwowalam na maxa chyba nawet tu pisałam, na pewno wszystko ok, tak na nas działają hormonyczyli skończony 7 tydzień i tak liczą lekarze a rozpoczęłaś 8 tydzień
Jastak mówię skończony 7 jestem w 8 tyg
Mnie dziś od rana głowa boli wczoraj poprztykałam się z chłopem wyłam jakby mi ktoś umarł a dziś schizuje że ten stres mi zaszkodził
U mnie dziś 8+2 i również to traktuje jako, że jestem w 9 tygodniu
Byłam rano w sklepie i nie mogłam się powstrzymać wzięłam mleko UHT i płatki cookie crisp (przed ciążą praktycznie nie jadałam słodyczy) tak mi smakowało, że się zachwycałam jak szalona
JoAnnA250694
Ja to znowu dziewczyny nie potrafię wyluzować, strasznie się martwię, stresuje mnie każdy najmniejszy ból brzucha. W środę po pracy strasznie bolał mnie brzuch i później tylko leżałam... mam na pokładzie córkę która ma 5 lat i muszę za nią nadążyć w poniedziałek wizyta. W kwietniu byłam na kontroli po poronieniu samoistnym w 7 tygodniu i lekarz powiedział, że możemy zacząć starania ale żeby nie nastawiać się że od razu się uda, a jednak się udało
Palinka13
Moderator
troche slabe, ze lekarz od razu taki pesymistyczny. Na szczescie się udalo brzuch zawsze bedzie dawac o sobie znac bo wszystko się nam rozciaga tez czasami jak sie narobie w pracy to odczuwam to wieczorem.. puchna mi nogi juz i musze z kopytkami do gory polezec. A nie wspomne w nocy.. wstaje siusiu kilka razy.. i chodze jak zombieJa to znowu dziewczyny nie potrafię wyluzować, strasznie się martwię, stresuje mnie każdy najmniejszy ból brzucha. W środę po pracy strasznie bolał mnie brzuch i później tylko leżałam... mam na pokładzie córkę która ma 5 lat i muszę za nią nadążyć w poniedziałek wizyta. W kwietniu byłam na kontroli po poronieniu samoistnym w 7 tygodniu i lekarz powiedział, że możemy zacząć starania ale żeby nie nastawiać się że od razu się uda, a jednak się udało
JoAnnA250694
myślę, że powiedział tak trochę specjalnie bo o tamtą ciąże staraliśmy się jakieś 3 latatroche slabe, ze lekarz od razu taki pesymistyczny. Na szczescie się udalo brzuch zawsze bedzie dawac o sobie znac bo wszystko się nam rozciaga tez czasami jak sie narobie w pracy to odczuwam to wieczorem.. puchna mi nogi juz i musze z kopytkami do gory polezec. A nie wspomne w nocy.. wstaje siusiu kilka razy.. i chodze jak zombie
Dziś w nocy wstałam siusiu i wcale ale to wcale nie bolały mnie piersi. Aż zasnąć nie mogłam później rano trochę pobolewaly...strasznie się teraz boję że coś jest nie tak. Czy miałyście taki nocny zanik? Mam lecieć do lekarza czy odpuścić? Dziś wg usg 7t6d.
Orchidea 77
Aktywna w BB
U mnie jest podobnie... Cycki miękkie i bezbolesne jak naleśnikiDziś w nocy wstałam siusiu i wcale ale to wcale nie bolały mnie piersi. Aż zasnąć nie mogłam później rano trochę pobolewaly...strasznie się teraz boję że coś jest nie tak. Czy miałyście taki nocny zanik? Mam lecieć do lekarza czy odpuścić? Dziś wg usg 7t6d.
Kimiko
Moderator
w poprzedniej ciąży tak miałam, że były chwile, dni bez bólu, aż w końcu ból piersi całkiem odpuścił, ale nie pamiętam już w którym dokładnie tygodniu.Dziś w nocy wstałam siusiu i wcale ale to wcale nie bolały mnie piersi. Aż zasnąć nie mogłam później rano trochę pobolewaly...strasznie się teraz boję że coś jest nie tak. Czy miałyście taki nocny zanik? Mam lecieć do lekarza czy odpuścić? Dziś wg usg 7t6d.
reklama
S
sylwia114@
Gość
Też zauważyłam mniejszą bolesność i naprężenie
Jeśli wszystkie tak mamy to raczej nie powodów do obaw
Jeśli wszystkie tak mamy to raczej nie powodów do obaw