wiolaho
Fanka BB :)
cudownie ,gratuluję jak bym chciała taki obraz zobaczyć we wtorekJest mój żelek, serce bije jak dzwon, dziś 8+2, a pomiar pokazał 1,8cm czyli 8+3 więc idealnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownie ,gratuluję jak bym chciała taki obraz zobaczyć we wtorekJest mój żelek, serce bije jak dzwon, dziś 8+2, a pomiar pokazał 1,8cm czyli 8+3 więc idealnie
w sumie to mi się dziwna wydaje, ale nie będę już tego roztrząsać, bo w trakcie usg wszytsko wydawało mi się normalne, a teraz już nie bardzo oby do kolejnych badańAle super fota
Ale z czym masz wątpliwości?w sumie to mi się dziwna wydaje, ale nie będę już tego roztrząsać, bo w trakcie usg wszytsko wydawało mi się normalne, a teraz już nie bardzo oby do kolejnych badań
ogólnie z obrazem, z tą dziurką jakby z tyłu głowy i z tą linią która wygląda jakby sikałAle z czym masz wątpliwości?
Jakby sikał, Kimiko mistrzogólnie z obrazem, z tą dziurką jakby z tyłu głowy i z tą linią która wygląda jakby sikał
Ale usg było przez brzuch, moze dlatego obraz nie jest taki wyraźny
no niby to jest 8 a dla mnie to tak srednioJak liczycie tygodnie ? Np 7+2 to już 8 czy 7? Gubię się w tym
8+2 to 9, bo skończone 8 tygodni i dwa dni już z 9 tygodniaJak liczycie tygodnie ? Np 7+2 to już 8 czy 7? Gubię się w tym
WitamyCześć dziewczyny, witam się bardzo nieśmiało bo w marcu straciłam ciążę... a w tamtym tygodniu zobaczyłam 2 kreski na teście, jestem pełna nadzieji że tym razem wszystko będzie dobrze