reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny czy Wy też odczuwacie jakiś wewnętrzny niepokój? Od rana dziś mam taki stan. Nie wiem czym to jest spowodowane. Ten brak bólu piersi też mnie martwi. Przez poprzednie poronienie ja nie umiem się nawet cieszyć ta ciąża. Staram się myśleć pozytywnie ale nie zawsze wychodzi.

Dziewczyny czy Wy też odczuwacie jakiś wewnętrzny niepokój? Od rana dziś mam taki stan. Nie wiem czym to jest spowodowane. Ten brak bólu piersi też mnie martwi. Przez poprzednie poronienie ja nie umiem się nawet cieszyć ta ciąża. Staram się myśleć pozytywnie ale nie zawsze wychodzi.
wczoraj miałam właśnie taki dzień, dzisiaj już jest lepiej

Dziś w nocy wstałam siusiu i wcale ale to wcale nie bolały mnie piersi. Aż zasnąć nie mogłam później 😞 rano trochę pobolewaly...strasznie się teraz boję że coś jest nie tak. Czy miałyście taki nocny zanik? Mam lecieć do lekarza czy odpuścić? Dziś wg usg 7t6d.
Tak, czasem mnie bolą, czasem nie bolą, różnie jest

Oho widzę że nie tylko ja mam takie powalone myśli
Ja już mam schizy że pójdę do łazienki i będzie krew na majtkach (dzisiaj nawet mi to się śniło)
Ciągle siedzę w domu i oglądam Netflix
biegający ludzie działają mi na nerwy - mam poczucie utraty swojego życia 🥺
Do tego mój mąż wyjechał na 2 tyg służbowo a moja cała rodzina jest 300 km ode mnie i nie wiem co zrobię jeśli coś będzie nie tak bo mam psa i ktoś musi się nim zająć jeśli pojadę do szpitala więc już zaczęłam nawet myśleć czy nie spakować sobie torby do szpitala gdyby coś się działo bo nikt mi rzeczy nawet nie przywiezie - takie powalone myśli
Miałam taki sam sen dziś w nocy !!!!! 😱🙈 za bardzo się nakręcamy

Oho widzę że nie tylko ja mam takie powalone myśli
Ja już mam schizy że pójdę do łazienki i będzie krew na majtkach (dzisiaj nawet mi to się śniło)
Ciągle siedzę w domu i oglądam Netflix
biegający ludzie działają mi na nerwy - mam poczucie utraty swojego życia 🥺
Do tego mój mąż wyjechał na 2 tyg służbowo a moja cała rodzina jest 300 km ode mnie i nie wiem co zrobię jeśli coś będzie nie tak bo mam psa i ktoś musi się nim zająć jeśli pojadę do szpitala więc już zaczęłam nawet myśleć czy nie spakować sobie torby do szpitala gdyby coś się działo bo nikt mi rzeczy nawet nie przywiezie - takie powalone myśli
Jejku jakbym o sobie czytała. Też mam lęki że zobaczę krew na papierze a dwie noce temu mi się śniło że poronilam.
..Jak to dobrze ze nie tylko ja tak mam, aż mi się lżej zrobiło, naprawdę.

Mam identycznie 😞 nie jesteś sama. Też mnie wciąż doły łapią

reklama
Mam identycznie 😞 nie jesteś sama. Też mnie wciąż doły łapią
Nie wiem czy to doły czy to bardziej strach 😟 boje się, że coś rypnie i to porządnie 🙄 ogólnie czuję się bardzo nieciążowo. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Mąż mowi, ze mnie jak coś boli to źle ale jak nic mnie nie boli i nic mi nie jest to jest jeszcze gorzej 🤷

Do góry