reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Stawiam kawę wszystkim po ciężkiej nocy ;-) i Tobie Kasiu też mimo że wyspałaś się niemoralnie :p
ffe52c2d70c2b84f14b7cd9229748e5e.jpg

reklama
Ja właśnie kawkę popijam, bo ostatnio tak zabiegana, że najchętniej to bym się zamknęła w piwnicy i spała tam do południa :D

U nas ok junior spał pół nocy i siebie a pół ze mną od pierwszego karmienia potem było drugie i jeszcze trzecie[emoji1][emoji1] teraz randkuje z laktatorem a zaraz na zakupy, jadę do smyka i się tam zzaplaczw bo jest letnia kolekcja a mnie na to nie stac[emoji22] ale może chociaż jakieś spodenki kupie[emoji1]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz Inis ja mam to samo Michał spał tak pięknie a przyszedł skok rozwojowy ten długi i **uj bombki strzelił ;) matka niewyspana i zła.

Michał w ramach nudy podgryza mi kolano ;)

Dziewczyny co daliście pierwsze przy rozszerzaniu diety? Ja myślę o pyrce ;) pytam bo Oli na mm był i od 4m dieta była rozszerzana a Michu wciąż tylko kp ale słuchajcie mało się na mnie nie rzuci jak coś jem czy pije. No i tak myślimy czy mu dac czy czekać do 6m. Ciężka sprawa ;)

Aa i kawka już wypita :D

Martusia jeszcze nic. Chociaż pewności nie mam bo młody spitalał mi ostatnio z kocyka i próbował jeść trawę :p
Ze starszakiem pierwsza była tradycyjna marchewka, chociaż się nie poleca bo może Zatwardzać. Pyrek jak na papkę to ma dla mnie dziwną konsystencję, suchy jest, dlatego ja zawsze ziemniaka dawałam z czymś.
Ja jeszcze czekam, zależy mi żeby mały siedział, chociaż posadzony.

Ja wczoraj swojego posadzilan na chwilę żeby sprawdzić czy się utrzyma hee leciał jak kłoda[emoji1][emoji1] jeszcze dużo wody upłynie zanim usiądzie z brzucha. I dobrze niech leży i tak już się wije jak glista trzeba ciągle mieć na oku.

Ja nie wiem jak ja dam radę jeszcze ponad dwa miesiące lecieć z laktatorem, mały je coraz więcej chyba zacznę rozszerzać na początku 6 miesiąca..

U nas nocka ok. Mała obudziła sie po 4 i potem po 8 obudziła mnie rozmową do zasłonek:p Ja mam dzisiaj kocioł- sprzatanie, kupa prasowania, po południu zakupy i pakowanie na wyprawe na wesele:oo2:

My na dniach zaczynamy 6. miesiac ale mam zamiar skonsultowac sie z jedną babką czy czekac do końca z rozszerzaniem czy bardziej na początku 6. Na pewno nie patrze na siadanie małej bo by sie jeszcze długo zeszło. Ja zaczne od marchewki i po prostu zobacze czy zatwardza jesli tak to narazie wezme co innego.

reklama
Beti a co zmieni Rozszerzanie diety w Twojej pracy z laktatorem? Na początku nic się właściwie nie zmienia w kwestii ilości mleka. Chyba że masz zamiar dać mm
Edit. Nie mam zamiaru czekać aż Boski Usiądzie, tylko aż Będzie Siedział ;-)

Do góry