reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Martusia, chusta fajna sprawa.U mnie maz ma nosidlo, ja chusty. W ostatni weekend miesiaca na little frog maja promocje- 20% mniej na 2 gatunek. Jedyne nad czym bym sie zasgonowila to dlugosc.5,2 moze byc troche zadlugie. Ja bym polecala krótsza

A ja mam chustę natibaby i nosidlo tula i dla mnie duuuuuuzo wygodniejsza jest tula. Zapinasz na biodrach, wsadzasz dziecko, robisz pstryk, ziach (odgłos zaciągania paska) i dziecko zainstalowane a motanie chusty dla mnie upierdliwe. W terenie wala mi się po ziemi ta tona materiału, brudzi się... A z tym siadaniem to już bliżej niż dalej jeszcze 2-3 miesiące i siądą :)

My dopiero od rana wrociliśmy. Był spacer, wizyta u znajomych pogoda super. Opieliłam swoj pierwszy w życiu ogrodek, bedzie frajda jak urośnie marchewka dla niuni:)

Z odchudzaniem ja zawsze miałam ciezko chociaż gruba nie byłam a tu już 5 kilo mniej niż przed ciążą, tak karmienie ze mnie ściąga:p

Dzień dobry ;-)

Emenems kółka są ekstra ja przy starszaku od kółek zaczynałam i młodego też dużo noszę. Fakt, że obciążenie na jedno ramię, ale ja 10kilo potrafiłam nosić Jeszcze spokojnie 2 Godziny ;-)

Inis jak kokezanka Będzie dalej utrzymywać że Czteromiesieczniak siedzi to ja wyślij do neurologa, bo to nie jest normalne. Albo koleżankę do psychologa ;-)
Co do pytania... To wiesz. MŻ to najlepsza dieta :p
Ja w tej chwili mam 7kilo mniej niż przed ciążą, a brzuch i tak mi został. Ale na brzuch dieta nie pomoże, trzeba by ćwiczyć, a do tego brak mi motywacji...

Niuniolek sto lat :-)
Na mojej wsi też nikogo nie mam kto by mi chustę pokazał ;-) uczyłam się od Cioci Kolorowej na YouTubie. I znam wiele osób, które poradziły sobie bez doradcy.

I udanego dnia mamy dla wszystkich ;-)

Martusia ja nie jestem fanką nosideł. Dla starszaka mam hopka, ale zaczął się sprawdzać dopiero jak młody zaczął chodzić. Wcześniej tylko chusta...
Poza tym fajnie by było gdybyś miała okazję przymierzyć różne nosidła. Bi mnie np Tula zupełnie nie podchodzi... I uważam l, że jest wiele lepszych ;-)
Poza tym dziecko może Ci usiąść za miesiąc lub za pięć. Jak masz potrzebę już nosić to kupuj chustę ;-)
Doczytałam ;-) jesteś pewna ze potrzebujesz 5,2?

No właśnie mi zależy na szybkim czymś bo na lotnisku aie nie sprawdza tradycyjna - kupiłam wczoraj kółkowa a moja tkana sprzedałam i tez miałam 5.2m i to duzo za duzo sie majt piec razy obwijasz masakra - licze ze kółkowa mi sie sprawdzi bo tradycyjna mniej

Emenems ale Ty jesteś patyk ;) Ja w tej chwili jeszcze kieszonkę wiąże z 3,6 na ogryzkach ale daje rade to Tobie tym bardziej by starczyło.

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Emenems ale Ty jesteś patyk ;) Ja w tej chwili jeszcze kieszonkę wiąże z 3,6 na ogryzkach ale daje rade to Tobie tym bardziej by starczyło.

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

No ta 5.2 to przegięcie a taks nam doradziła baba co nas uczyła wziac a tera wiem ze to za długa duzo

reklama
Moja corka spała od 18.20 do 21 z połgodzinną przerwą na jedzenie:szok: i to ją obudziłam na kąpiel i kolacje, ciekawe kiedy pojdzie spac...

Do góry