reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Inis bywa różnie. Bo ja jak pracuje to po 14 Godzin. Więc mój jak wraca Wcześniej to na sprząta, gotuje i ogólnie wszystko zrobi. Teraz jak jestem w domu to Zazwyczaj ja gotuje, ale mojemu też się zdarzy. Albo np pranie zrobi. A i on Przede Wszystkim on zmywa w naszym domu. Co do dzieci, to Wieczorem się Dzielimy każdy kąpie i kładzie 'swoje'.
betiboop
Fanka BB :)
U nas nie ma. Ja robię wszystko [emoji1] maz od czasu do czasu cos ugotuje i odkurzy, tyle[emoji4] a i kilka razy nastawil zmywarkę. Ale on ciągle pracuje, nie ma go od rana do wieczora.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dziewczyny stosuje któraś masaż Shantala?
karolask87
Moderatorka
Jej ale się oczytałam, już nie pamiętam co było na początku i od kogo to od końca będzie
My masażu nie stosujemy, ale się zastanawiam, nawet jeśli to regularny napewno nie będzie. My dzisiaj prawie cały dzień poza domem... Córka siostry już całkiem porzuciła zazdrość o Laurę i pielęgnuje z ciocią dzidziusia Pampersy zmienia, mleko pomaga robić i bawiła się z nią dzisiaj balonikiem a najchętniej to by ją przytulała i głaskała cały czas...ot taka 3latka
Mężu pomaga jak tylko może czasowo, ale jeszcze chyba dam radę wycisnąć z niego więcej
Wody mała pić niechce, nawet przy tych upałach :/
Konto w banku w PL ma tylko mąż w ING i też coś się tam pozmieniało, czyli podrożało.
Nowa chusta nosi bardzo fajnie, ciachnięta o metr i +100 do komfortu wiązania. Ale dzisiaj tak zabiegana byłam, że nawet nie było kiedy się pobawić, przeleżała w bagażniku cały dzień
Było jeszcze o badaniach więc życze zdrówka dla maluchów, a czopki i zupki na kupki... bez komentarza
Tak się mi nasunęło, wozicie maluchy w fotelikach z przodu, kiedy musicie same gdzieś pojechać??
My masażu nie stosujemy, ale się zastanawiam, nawet jeśli to regularny napewno nie będzie. My dzisiaj prawie cały dzień poza domem... Córka siostry już całkiem porzuciła zazdrość o Laurę i pielęgnuje z ciocią dzidziusia Pampersy zmienia, mleko pomaga robić i bawiła się z nią dzisiaj balonikiem a najchętniej to by ją przytulała i głaskała cały czas...ot taka 3latka
Mężu pomaga jak tylko może czasowo, ale jeszcze chyba dam radę wycisnąć z niego więcej
Wody mała pić niechce, nawet przy tych upałach :/
Konto w banku w PL ma tylko mąż w ING i też coś się tam pozmieniało, czyli podrożało.
Nowa chusta nosi bardzo fajnie, ciachnięta o metr i +100 do komfortu wiązania. Ale dzisiaj tak zabiegana byłam, że nawet nie było kiedy się pobawić, przeleżała w bagażniku cały dzień
Było jeszcze o badaniach więc życze zdrówka dla maluchów, a czopki i zupki na kupki... bez komentarza
Tak się mi nasunęło, wozicie maluchy w fotelikach z przodu, kiedy musicie same gdzieś pojechać??
betiboop
Tak, dziś np z przodu tyłem do jazdy. Poduche mam wyłączona. Ale to na szybko w nosidelku. Normalny duży fotelik jest u mojego w aucie i tam jeździ z tyłu.
Okulistka stwierdziła, że nie jest potrzebne badanie dna oka, nic nie widzi niepokojącego. Jeszcze tylko wynik eeg i będę spokojna.
Okulistka stwierdziła, że nie jest potrzebne badanie dna oka, nic nie widzi niepokojącego. Jeszcze tylko wynik eeg i będę spokojna.
karolask87
Moderatorka
Inis ja się tego zniknięcia z oczu właśnie boję, do końca życia bym sobie nie wybaczyła jakby mi się np. zadławiła śliną, albo cokolwiek i nie zdążyłabym zareagować, albo nie usłyszała... Z tyłu pojęcia nie mam co ona tam robi itd., dlatego mała pod ręką, a pasy zapinam ze swojego fotela bez problemu. Z auta i tak muszę wysiąść, żeby fotelik wyjąć, a czy przejdę przed maską czy do tyłu, aż takiej różnicy mi nie robi.
Jak jedziemy z mężem to siedzę z małą z tyłu. Jak podrośnie to pewnie sama już tam będzie siedzieć
Jak jedziemy z mężem to siedzę z małą z tyłu. Jak podrośnie to pewnie sama już tam będzie siedzieć
betiboop
Z przodu jest fajnie gapi się na mnie uśmiecha mogę mu dac buziaka[emoji1] ale jak siedzi z tyłu to rzadko kiedy siadam z nim no chyba, że trasa długa.
reklama