reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
My już po szczepieniu! Mały był dzielny nawet nie zapłakał :) 69 długi i 7280 waga, prawie 1 kg w ciągu 6 tygodni więc chyba normalnie ;) zalecenia na kupkę to wprowadzać zupki a jak to nie pomoże to wykupić receptę na debridat. Jak teraz 5 dni nie robi kupki to pani doktor podalaby już czopka. I o takie rewelacje

My dziś na badaniu słuchu.podejscie nr 4. Wykończona jestem, zaraz się chyba z nerwów porycze. Za każdym razem odchodzilismy z kwitkiem bo młody nie chciał zasnąć. Dziś został najpierw oklejony elektrodami, i wysłano nas na spacer. Zasnął. Wracamy a na badaniu dorosły człowiek od dobrej godziny w gabinecie. A my stoimy w mega głośnej poczekalni, młody aż w wózku podskakuje od hałasu:'(

Antena - jak podskakuje od hałasu to znaczy że słyszy dobrze [emoji3] to do domu, a nie zdrowe dziecko męczyć [emoji23]

Ja mojego maluszka też owijam kocykiem i kołyszę, zasypia zwykle w ciągu kilku minut po jedzeniu, tylko musi mieć cisze. A starszemu (2 latka) puszczam kołysanki, a najbardziej lubi to
dubi mają piosenki, w których bohaterowie zwracają się bezpośrednio do dziecka- po imieniu. Super sprawa :)

Tak pisalyscie o tych plesniawkach ... Ja sie cieszyłam ze Rafał nie ma a patrzę dzis ma ma ustach co mam mu kupić na to ?

reklama
No Rafał tez nie miał zauważyłam ze ma cos białego na ustach i koleżanka mi powiedziała ze to pleśniawka

Do góry