reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Milena ja mam termin na 27 ciekawa jestem czy piękna zdecyduje się przed tą datą czy po tej dacie na zaszczycenie nas swoją obecnością pi tej stronie brzucha ;)

Chociaż nie powiem skurcze się powoli zczynają, w pipce mnie konkretnie smyra i macica zaczyna konkretnie boleć , zobaczymy w piątek na wizycie co lekarz powie :)

Maja nadawaj z porodówki co I jak :)

reklama
Mnie tez ciagnie, kluje, brzuch twardnieje. Ale na razie nie chce sieknać na całego. Zaczęłam już chodzić normalnym tempem (szybkim), siedzę po turecku, schylam się i kucam często. No może coś to ruszy :) Taki piękny wozeczek i łóżeczko na niego czeka ;)

Milena załamie cie - ja mam rozwarcie czop odszedł regularne skurcze a nic nie boli ... I tak juz pare dni hahahah ale czop dzis odszedł - termin na jutro
Byłam łazic po sklepach chyba schody i stepper wieczorem

U mnie po wizycie w sumie bez zmian, szyjka miękka, ale jeszcze 1,5 cm długa, główka jest juz bardzo nisko. Szacowana masa +/- 3300g. Jak nic się nie zmieni to 17.01 mam zgłosić się na KTG.

A u mnie bylo 6h bolesnych skurczy i z jednego palca, zrobilo sie półtora, po badaniu skurcze zanikly i to chyba tylko zasługa tego zelu, bo po oxy nic nie idzie, koncze ostatnia pompe i wracam na sale. Ryczalam chyba z godzine z tej bezsilności. Jutro bede blagac o cesarke, bo jestem pewna ze trzecia inukcja nic nie da. Jak to mozliwe, ze od tygodnia nie moge urodzic:(:(:(:(
Matko !! Masakra czemu to tak sie dzieje ???

Ja mam rozwarcie 3/4 cm zero bolesnych skurczy ... Jutro termin mam :/

A moze to przez to ze to nie termin jeszcze ?

Maja przykro mi bardzo ze musisz sie tak męczyć, niestety czasem tak bywa że organizm nie reaguje na oxy. Może za bardzo się spinasz i blokujesz organizm?

Maja przykro mi bardzo ze musisz sie tak męczyć, niestety czasem tak bywa że organizm nie reaguje na oxy. Może za bardzo się spinasz i blokujesz organizm?

Dziewczyny ja dzis na msze poszłam gdzie rzadko odczuwam taka potrzebe to dzis poleciałam :)
Chyba tez bym poszła jakbym miała gdzie :)
Heheehhe
Z jednej strony mam ochote "poprzeginac" zeby przyspieszyć ale boje sie z tym rozwarciem szaleć bo moze pójść za szybko... Ehhhh H.E.L.P.

reklama
Do góry