reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Co do sluzby zdrowia to mnie to tez nic nie zdziwi.. ostatnio rodzila znajoma, dziecku grozila zamartwica wiec zrobili cc i przy okazji przecieli jej pecherz ;/ a w karcie informacyjnej ze szpitala napisali ze jej pękł w trakcie porodu naturalnego ;/ takze oni tez są cwani i do błędow sie nie chcą sie przyznawac

reklama
w pełnię w Boże Narodzenie żadna z nas nie urodziła :p
ja mam termin na nów, to może jednak sobota...

betina ja skokowych miałam kilka ponad 80%, ale szybko ból z nich przechodzi ale właśnie kilka miałam po 30-40% ale już dłuższych i one trochę inaczej odczuwalne. Ale póki co dalej cisza ;(

Emenems to my niby w jednym kraju ale 400 km dalej to też nie wiem po co im by było to wiedzieć ;)

Ja za swojego się chyba chyce w piątek wieczorem, bo z rana mam sesje ciążową :)przy Olinie się nie udało bo wylądowałam w szpitalu a tu muszę i juz, a później niech się dzieje co chce :)
Akurat pełnia w ten weekend to trza startować :)

Ula ja chodzę i chodze i nic:)

Wlasnie wracamy a macka :D szalenstwo przed porodem i odchudzaniem pojechałam na loda macflurry! Drugi raz w ciazy sobie pozwoliłam heheh poereszy po połówkowych i teraz przed porodem bo po nie ma opcji :)
Takze takie szalenstwo przy trzech królach :)
Nie ma to jak kupic lody przy -20:D

reklama
Ula ja chodzę i chodze i nic:)

Wlasnie wracamy a macka :D szalenstwo przed porodem i odchudzaniem pojechałam na loda macflurry! Drugi raz w ciazy sobie pozwoliłam heheh poereszy po połówkowych i teraz przed porodem bo po nie ma opcji :)
Takze takie szalenstwo przy trzech królach :)
Nie ma to jak kupic lody przy -20:D
Emenems zabiłeś mnie tym nacflurrry, ale bym zjadła!!!!! Generalnie mam ochota na cos zimnego i mokrego a tu narazie szlaban;)

Do góry