reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems zabiłeś mnie tym nacflurrry, ale bym zjadła!!!!! Generalnie mam ochota na cos zimnego i mokrego a tu narazie szlaban;)
Juz niedługo :D
No ja oczywiscie pierw zjadlam a teraz sikam tableki kalorii z maca zeby jakos w dziennym bilansie tego loda " zgubić" hahaha człowiek do konca zycia taki juz bedzie - kurde ale ci zazdroszcze juz po drugiej stronie no Jagódka :)

reklama
PoZatym jedyny Mac w okolicy jest 50 km ode mnie wiec ogolnie pojechaliśmy zeby BMW ruszyc zeby na pewno odpalił na porodówkę hahahh bo od kiedy jestem na zwolnieniu używamy tylko toyoty a BMW diesel a -20 jest trzebabylo przegonić i ruszyc fure

Vivienne ja mam termin na 12 i tez przezywam ze mogloby sie juz zaczac.. i dlatego dzisiaj z mezem cos dzialamy ;P bo przez cala ciaze byl zakaz i niech sie dzieje co chce ;) chociaz sie boje bo to tak troche jak bym sama sobie fundowala taki bol a przeciez i tak mi sie nie minie :)

Vivienne ja mam termin na 12 i tez przezywam ze mogloby sie juz zaczac.. i dlatego dzisiaj z mezem cos dzialamy ;P bo przez cala ciaze byl zakaz i niech sie dzieje co chce ;) chociaz sie boje bo to tak troche jak bym sama sobie fundowala taki bol a przeciez i tak mi sie nie minie :)
Ja na 13 :)
To cisniemy moja droga !!

Hej dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic moim szczesciem [emoji5]️ dzisiaj o 11.09 urodzilam przez cc, 3250 g i 10/10.
ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 237
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?

Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie :) tego się trzymajmy :)

reklama
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?

Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie :) tego się trzymajmy :)
Kochana ja tak mam zawsze :) ja z tych jestem
ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg

Ja z wyboru nie jem takich rzeczy ;) wole sama sobie zrobix jakies ciastka owsiane bo panuje nad skaldem :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg
    137,4 KB · Wyświetleń: 229
Do góry