reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?

Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie :) tego się trzymajmy :)

A my się jakoś wcale ostatnio nie miziamy, wcześniej nie chcieliśmy przyspieszyć porodu a teraz to mi się już nie chce, krocze mnie boli i czuje się jak wielorybek:))

Ulicha przy tej cholestazie mialas cesarke i wczesniej mialas ciaze rozwiązana? Bo ja juz sama nie wiem co mnie czeka, co lekarz to inna opinia

Mi się sama ciąża rozwiązała, tydzień przed urodzeniem Olina byłam już w szpitalu, bo raz ze skrócona szyjka juz była to dwa mało wód :( sn rodziłam, koleżanka która miała to tez urodziłq wcześniej i tez sn
Teraz byłam zaskoczona bo co dziewczyna na forum to cc przy cholestazie i juz miałam schiza, ja kontroluje wyniki co tydz i raz są w normie raz są podwyższone, zobaczymy co będzie w przyszłym tyg, jak wyjdą, no i gin 15.01 co on powie, faktem jest to że mam znowu mało wód a i nie badał mnie na fotelu a cały czas od dobrych 2 tyg kłuje mnie w pipce ( przy Olinie wtedy szyjka mi się skróciła, wiec mam schiza, może panikuje )

A ty tez masz cholestazę ??? I jak wyniki ???

Bryza gratulacje!
Żeby było śmiesznie zepsuł się nam samochód :-D już odstawiony do mechanika, może na piątek uda się zrobić. Nawet już się nie denerwuje, najwyżej będziemy obdzwaniać rodzinę. Złośliwość przedmiotów martwych.

Same kwasy zolciowe mam 20 a te proby watrobowe to jedne okolo 100 a drugie 44. Juz raz na to lezalam tydzień, ale teraz sa wyzsze niz wczesniej i jutro mnie klada i będę juz do porodu, tyle ze ja w pakiecie mam jeszcze cukrzyce ciezarnych z insulinka i trombofilie, a to wszystko powoduje duze problemy z lozyskiem. Boje sie o tego mojego malucha i mam nadzieje ze mi wywolaja teb porod a nie beda czekac do terminu porodu

Nie dotrwasz do końca terminu, przy cholestazie to nie jest możliwe, ona sama rozwiązuje ciążę :( o tyle dobrze ze idziesz do szpitala będziesz pod kontrolą, ja jak byłam to i tak jedynie co robili to dostałam czopek żeby się nie drapać i tyle, no I co 2h przez całą dobę położna chodziła z ustrojstwem i tętno młodego sprawdzali :) dlatego ja chcę dorwać do przyszłej środy wtedy zaczynam 38 tc
Mi te wyniki się wahają tylko fostfataza teraz jest podwyższona, kwasów nie robiłam :)

Bryza gratulacje.
To która jutro rodzi?Bo jakoś tak mi się wydaje,że codziennie jedna się rozładowuje.
Coś Martusia się nie odzywa ciekawe jak tam?

reklama
Do góry