reklama
betiboop
Fanka BB :)
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?
Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie tego się trzymajmy
A my się jakoś wcale ostatnio nie miziamy, wcześniej nie chcieliśmy przyspieszyć porodu a teraz to mi się już nie chce, krocze mnie boli i czuje się jak wielorybek)
Ulicha przy tej cholestazie mialas cesarke i wczesniej mialas ciaze rozwiązana? Bo ja juz sama nie wiem co mnie czeka, co lekarz to inna opinia
Mi się sama ciąża rozwiązała, tydzień przed urodzeniem Olina byłam już w szpitalu, bo raz ze skrócona szyjka juz była to dwa mało wód sn rodziłam, koleżanka która miała to tez urodziłq wcześniej i tez sn
Teraz byłam zaskoczona bo co dziewczyna na forum to cc przy cholestazie i juz miałam schiza, ja kontroluje wyniki co tydz i raz są w normie raz są podwyższone, zobaczymy co będzie w przyszłym tyg, jak wyjdą, no i gin 15.01 co on powie, faktem jest to że mam znowu mało wód a i nie badał mnie na fotelu a cały czas od dobrych 2 tyg kłuje mnie w pipce ( przy Olinie wtedy szyjka mi się skróciła, wiec mam schiza, może panikuje )
A ty tez masz cholestazę ??? I jak wyniki ???
Same kwasy zolciowe mam 20 a te proby watrobowe to jedne okolo 100 a drugie 44. Juz raz na to lezalam tydzień, ale teraz sa wyzsze niz wczesniej i jutro mnie klada i będę juz do porodu, tyle ze ja w pakiecie mam jeszcze cukrzyce ciezarnych z insulinka i trombofilie, a to wszystko powoduje duze problemy z lozyskiem. Boje sie o tego mojego malucha i mam nadzieje ze mi wywolaja teb porod a nie beda czekac do terminu porodu
Nie dotrwasz do końca terminu, przy cholestazie to nie jest możliwe, ona sama rozwiązuje ciążę o tyle dobrze ze idziesz do szpitala będziesz pod kontrolą, ja jak byłam to i tak jedynie co robili to dostałam czopek żeby się nie drapać i tyle, no I co 2h przez całą dobę położna chodziła z ustrojstwem i tętno młodego sprawdzali dlatego ja chcę dorwać do przyszłej środy wtedy zaczynam 38 tc
Mi te wyniki się wahają tylko fostfataza teraz jest podwyższona, kwasów nie robiłam
reklama
Ja chce jutro hahahh ale to rylko życzenia a zadnego zwiastuna nie mam :/Bryza gratulacje.
To która jutro rodzi?Bo jakoś tak mi się wydaje,że codziennie jedna się rozładowuje.
Coś Martusia się nie odzywa ciekawe jak tam?