reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Teraz są juz szumisie w smykach, myślałam że w stacjonarnych tez ale jednak nie wiem czy nie tylko online

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

A my,mamy takiego zajebiaszczego żółwia szumisia co ma dwie melodie tzn dźwięki natury i szumiace morzem i wysyła wizke światła w nocy i tak kołysze niby efekt fal to jest uspokajacz i zasypiacz zarazem

Smyk jest najdroższym sklepem i maja przebitkę bardzo duza - kolezanka pracuje w Matell i mowila ze tam zawsze conajmniej 10% wyższe ceny a nie ma takich zabawek co inne sklepy nie oferuja w lepszych cenach

reklama
Mi zgaga już od rana daje popalic:)) Dziewczyny odpoczywacie czy ogarnęła Was świąteczna gorączka? Ja mialam odpoczywać A jakoś nie mogę usiedziec w miejscu..

Do góry