reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Beti ja byłam z mężem na małych zakupach, normalnie 3 sklepy ale tak się zmęczyłam że z kanapy już się chyba nie podniosę. Wypiłam kawkę, czekam na obiadek, dzisiaj meżuś serwuje spaghetti :-)
Miałam ubierać dzisiaj choinkę ale może przełożymy to jednak na jutro. A Wy już choinki ubrałyście?

reklama
Oj u mnie w tym roku choinki brak:( w pn odbieramy klucze i nie wyrobimy się z przeprowadzką przed świętami, jest mi bardzo przykro.. No ale w przyszłym roku będzie na pewno a młody już będzie ciągnąć za bombki:))

Choinkę od Mikołaja mamy ubrana, bo nasza taka mala na 5 minut roboty ;)
uploadfromtaptalk1450532636156.jpg

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1450532636156.jpg
    uploadfromtaptalk1450532636156.jpg
    371,9 KB · Wyświetleń: 274
Ja dziś też zdejme z szafy mała choinkę i postawie nie mam sił ubierać dużej :-) poza tym wigilia rodzinna u moich rodziców :-D

Ja zaraz starego wysyłam do piwnicy po choinkę i bombki :)

Beti my się przeprowadziliśmy rok temu a dokładnie 22 grudnia. Dwa dni przed Gwiazdką a w domu masakra :) ale wszystko ogarniete, w pokoju młodego było wszystko. A goście musieli zrozumieć że jest jak jest.

Haha Martusia to też tak trochę 'na wariata':)) u nas niestety jeszcze remont musi być. Mam nadzieję, ze uda nam się przed porodem, bo tu to mieszkamy na pudełkach.. ale kupiłam gwiazdę betlejemska więc chociaż trochę sobie tu udekoruje. Tylko, ze nie mam gdzie łóżeczka rozłożyć :confused::(

U nas na szczęście było już po remoncie. Tyle że wiesz sama doglądalam tych fachmanow od przeprowadzki, jeszcze o 16 po młodego do żłobka mnie znajomy zawiózł. Jeszcze mieliśmy przeboje z korkami bo wywalalo, źle podlaczona pralka. Jak sobie przypomnę to o Boże ;) a teraz święta i końcówka ciąży zagrożonej także ten ;)

Haha Martusia to też tak trochę 'na wariata':)) u nas niestety jeszcze remont musi być. Mam nadzieję, ze uda nam się przed porodem, bo tu to mieszkamy na pudełkach.. ale kupiłam gwiazdę betlejemska więc chociaż trochę sobie tu udekoruje. Tylko, ze nie mam gdzie łóżeczka rozłożyć :confused::(
Beti my też nie mamy gdzie włożyć łóżeczka, rezygnujemy ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
My dopiero klucze odbieramy 29.01 później czeka nas duży remont, póki co mieszkamy u rodziców w salonie. Miejsca na nic nie ma, mam tylko dwie szuflady na rzeczy dla dziecka, łóżeczko będzie stało na przejściu,ale jakoś nikomu to nie przeszkadza:) może w maju albo czerwcu będziemy już u siebie.
Dziewczyny przespałam się pół godziny i tak mnie głowa teraz boli.
Choinka ubrana. Marysia razem z babcią i dziadkiem ubrała ja nie miałam siły.

Do góry