reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Betina my u mojej mamy mieszkamy już parę latek i w końcu się doczekaliśmy!! Myślę, ze synek też tu jeszcze troszkę pomieszka, będzie spał z nami, bo tego łóżka nie ma gdzie wstawic. Mama się cieszy, ze wnusio będzie blisko przez chwile:)) tez nie mam na nic miejsca, czuje jakbym koczowała na strychu tyle gratow:eek:

Wkładkę mam całą mokrą. Mam nadzieję, ze nic mi się nie sączy.

A ja mam dużą choinkę, chociaż miała być mała :D wystroiłam tak sobie i jest :) a jak się czujecie mamusie? :)
12388145_1915711845321386_2006629550_n (1).jpg

Załączniki

• 12388145_1915711845321386_2006629550_n (1).jpg
    12388145_1915711845321386_2006629550_n (1).jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 189
Duża zawsze lepsza niż mala:))

ja dziś cały dzień leze! I trochę już mi się nudzi.. może by tak jakieś małe zakupy:p brzuch trochę boli. Ręce dokuczaja, ale ogólnie jest ok.

Cześć jak się macie dziewczyny?
Beti jakoś się przemęczymy a już niedługo będziemy u siebie :-) :) my u rodziców jesteśmy od połowy lipca w sumie to ja z córką a mąż tylko w weekendy. W końcu się zmobilizowałam do spakowania torby wszystko pięknie naszykowane po czym okazuje się że jedna torba za wielka a druga za mała. Same problemy :-D
Wam też się brzuch obniżył? Mój w ostatnich dniach jest coraz niżej. Dziś mam ostatni dzień 37 tygodnia.

Cześć jak się macie dziewczyny?
Beti jakoś się przemęczymy a już niedługo będziemy u siebie :-) :) my u rodziców jesteśmy od połowy lipca w sumie to ja z córką a mąż tylko w weekendy. W końcu się zmobilizowałam do spakowania torby wszystko pięknie naszykowane po czym okazuje się że jedna torba za wielka a druga za mała. Same problemy :-D
Wam też się brzuch obniżył? Mój w ostatnich dniach jest coraz niżej. Dziś mam ostatni dzień 37 tygodnia.

tak tak moj tez nizej, co widac jak porownalam fotki z 35+1 i 37+1 ;) ja w 1 walizkę się spakowałam z malym wykorzystujac sposob ukladania rzeczy od Goski Rozenek z PPD :D

reklama
Do góry