reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No właśnie pisały jak szalone teraz cicho siedzą :p

Czy ktoś jeszcze robi test z glukoza? Ja się boję. :(

Ja jeszcze nie dostałam skierowania ale pewnie na następnej wizycie dostanę. Trzeba to jakos przetrwać najgorsze ze ja anty slodyczowa jestem.

Czy któraś z was ma bóle w okolicy kości łonowej? Mi zaczęły się od jakiegoś czasu boli głównie w nocy przy zmianie pozycji i jak wstaje rano albo jak podnoszę nogi do góry.

reklama
Ja to badanie robię za jakieś 3 tygodnie. Też nie wiem jak przetrwam.

Mycha też mnie tak boli w spojeniu. I też w nocy przy zmianach pozycji. Mam taką teorię, że boli bardziej jak się tam wszystko zastanie. Jak się rozrusza to przechodzi.

Mnie też w spojeniu boli. W pierwszej ciąży bolalo, po ciąży też czasem bolalo i teraz znowu jak się zaleze to boli jak chce wdtac czy chodzić.

Glukoza nie taka zła jak z cytryną ktoś pije. Ja sobie mowilam podczas picia w myśli "nie myśl o tym jak to smakuje". Wypilam wzięła 2lyki czystej wody i pierwszą godzina bez problemu przeszła. Potem zaczęło mi się odbijać i ciągle ten smak w ustach powracał.

ulicha ja też za dwa tygodnie mam test glukozy .Za to mam problem z siniakami:-((normalnie po stuknięciu w coś),strasznie mi się "rozlewają" w życiu nie miałam takich wielkich.

reklama
Do góry