hej dziewczyny, ja dzis po badanich szyjka sie wydłużyła z 26mm zrobiło się 31mm czy Was też swędzą brzuchy? ja potrafię się obudzić w nocy i kremem smarować.
Miałam tak i zaczelam smarowac 4 razy dziennie i przeszło poki co nie ma rozstępów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny, ja dzis po badanich szyjka sie wydłużyła z 26mm zrobiło się 31mm czy Was też swędzą brzuchy? ja potrafię się obudzić w nocy i kremem smarować.
Moja pierwsza myśl to też rozciąganie skóry ale gin dała mi skierowanie na dodatkowe badania coś z wątrobą ciekawa jestem co to będzie. Niby jak smaruje to przechodzi no ale nigdy nic nie wiadomo,
Jejku dziewczyny jak mnie pi.a swedzialo. No masakra. Jaką infekcja czy co. Nigdy w życiu jeszcze nie miałam to i nie wiem jak rozpoznać. Wizyta w pon i jak tu wytrzymać do tego czasy. Jakieś rady co brac albo coś?
Dziś mam rocznicę ślubu. Mezus pamiętał i w tym roku 4piekne sloneczniki. Co roku o jeden więcej dostaje. Smialam mu sie że na 20 rocznicę to strasznie wielki będzie ten bukiet bo słonecznik duży kwiatek. Ale ją lubię sloneczniki i ślub chciałam we wrześniu bo sezon na sloneczniki wtedy jest. I kościół w słonecznika był i bukiet też że słoneczników samych. Ciężki był strasznie. I z okazji rocznicy lampka Hugo wypita.
Siostra z Niemiec mi przywiozła alkohol frei. Ale tylko jedną butelkę.
Ej czaicie ze jednej lasce z bliźniakami kazali płacić podwójnie za usg bo dwoje dzieci? ………
Jejku dziewczyny jak mnie pi.a swedzialo. No masakra. Jaką infekcja czy co. Nigdy w życiu jeszcze nie miałam to i nie wiem jak rozpoznać. Wizyta w pon i jak tu wytrzymać do tego czasy. Jakieś rady co brac albo coś?
Dziś mam rocznicę ślubu. Mezus pamiętał i w tym roku 4piekne sloneczniki. Co roku o jeden więcej dostaje. Smialam mu sie że na 20 rocznicę to strasznie wielki będzie ten bukiet bo słonecznik duży kwiatek. Ale ją lubię sloneczniki i ślub chciałam we wrześniu bo sezon na sloneczniki wtedy jest. I kościół w słonecznika był i bukiet też że słoneczników samych. Ciężki był strasznie. I z okazji rocznicy lampka Hugo wypita.
Siostra z Niemiec mi przywiozła alkohol frei. Ale tylko jedną butelkę.
Pauletah no właśnie wydzielina normalna konsystencja zapach nic nie odbiega od tego co było. Dlatego nie wiem co to może być. Jakieś podrażnienie.