reklama
Ja tez tak mam ze mnie kopie tak nisko na dole ale czasami na wysokości i powyżej alebu mnie to akurat dwa dzieciaki to jeden tu drugi tam pewnie
Kupiłam te komody w ikei! Ale ławy były beznadziejne nie wiem jaka kupic ;(
Kupiłam te komody w ikei! Ale ławy były beznadziejne nie wiem jaka kupic ;(
czy ktoś tu ma ta paciorkowca?czy cc jest lepsze w takim przypadku niż poród SN?czy to samo może zniknąć???
Koleżanka miała paciorkowiec i cc a i tak z jakimś cudem dziecko zostało zarażone
Juti777
Fanka BB :)
Hej, jestem po badaniach. Było i połówkowe i echo. Mały piękny i zdrowy. Wszystkie parametry w normie. Serduszko prawidłowe. Jestem mega szczęśliwa! Waży 458 g i od głowy do pupy ma ok 20 cm. :-)
U mnie super wiadomość jest taka, że łożysko się podniosło. :-) Szyjka za to wciąż jest bardziej miękka niż powinna i krótsza. Do stałej obserwacji.
U mnie super wiadomość jest taka, że łożysko się podniosło. :-) Szyjka za to wciąż jest bardziej miękka niż powinna i krótsza. Do stałej obserwacji.
Hej, jestem po badaniach. Było i połówkowe i echo. Mały piękny i zdrowy. Wszystkie parametry w normie. Serduszko prawidłowe. Jestem mega szczęśliwa! Waży 458 g i od głowy do pupy ma ok 20 cm. :-)
O to szansa na moje łożysko tez jest
Gratuluje !!
Juti777
Fanka BB :)
O to szansa na moje łożysko tez jest
Gratuluje !!
Po takich przebojach jak ja miałam to u Ciebie na pewno tym bardziej poszło do góry! :-)
reklama
Dobra ... Jestem za stara na takie facbookowanie
Laska ze wsi ode mnie pochodząca z Dębicy trzeci raz wrzuca zdjecia usg ( nie skończyła nawet 3 miesiaca) po tygodniu kolejne z takim opisem
Dzień dobry
Emotikon heart
Jestem sobie maleństwo
Emotikon heart
Chociaż mam zaledwie kilka centymetrów to już mam serduszko, rączki, nóżki, a nawet paluszki
Emotikon heart
Ostatnio dzidziuś nie spał i nawet pomachał rodzicom
Emotikon heart
Baaardzo ruchliwy jest nasz dzidziuś
Emotikon grin
Rodzice są bardzo szczęśliwi
***** no nie kumam nic nie rozumiem co go za pitolenie??!! Chyba nie jedtem młodzieżowa i jestem stara zrzeda, dziewcze młodsze o 10 lat - po co to komu?
Tyle was na fejsie w rożnym wieku i zadna tak nie pier***li ...;D no sory
Laska ze wsi ode mnie pochodząca z Dębicy trzeci raz wrzuca zdjecia usg ( nie skończyła nawet 3 miesiaca) po tygodniu kolejne z takim opisem
Dzień dobry
Emotikon heart
Jestem sobie maleństwo
Emotikon heart
Chociaż mam zaledwie kilka centymetrów to już mam serduszko, rączki, nóżki, a nawet paluszki
Emotikon heart
Ostatnio dzidziuś nie spał i nawet pomachał rodzicom
Emotikon heart
Baaardzo ruchliwy jest nasz dzidziuś
Emotikon grin
Rodzice są bardzo szczęśliwi
***** no nie kumam nic nie rozumiem co go za pitolenie??!! Chyba nie jedtem młodzieżowa i jestem stara zrzeda, dziewcze młodsze o 10 lat - po co to komu?
Tyle was na fejsie w rożnym wieku i zadna tak nie pier***li ...;D no sory