reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti wlasnie mialam wrazenie, ze na szybko nie chciala za duzo mowic, powiedziala tylko, ze ciagle jest za nisko i kazala lezec, nie chodzic. Jestem taka niewyspana, wymeczona, zestresowana, ze nawet nie wiedzialam co sie dzieje, oni robili badania, a ja sie uspokajalam, bo cisnienie oczywiscie jak to u mnie tez zaraz skoczylo.

reklama
Tak jest ;-) ale jak to mowi moj maz jestem nieobiektywna bo kazdy mnie zna (moja mama tu pracuje) i dlatego zawsze mi sie podoba ;) moj szpital ma dopiero kilka lat, wiec jest naprawde calkiem przyjemnie :)

Green, ja też mam nisko łożysko, u mnie nawet zasłaniało wejście do szyjki. Przez to tez miałam plamienie. Ale teraz jest właśnie ten czas, że one się będą podnosić do góry, więc nie ma co się martwic na zapas.

Z tego co piszesz jesteś pod świetną opieką. Leż, niech koło Ciebie biegają. A Ty bądź spokojna i postaraj się zrelaksować. To teraz najważniejsze.
I koniecznie dawaj znać!

A pierwsze doswiadczenie mam takie, ze nie dalej jak tydz temu mama do mnie mowi, czy mam taka nowa, swieza pizame, ladne kapcie gdyby cos sie dzialo i musialabym nagle jechac do szpitala, pomyslalam sobie musze kupic, no i nie zdazylam, ja dzis do szafy wycoagac pizamy, a tam same srednio "wyjsciowe" stroje :p nie wspominajac o kapciach, ktorych noe znosze i w nich noe chodze wiec tez nie mialam, i tak zgieta wpol po drodze do szptala musialam zaliczyc pepco, takze warto miec cos gotowego w szafie ;)

reklama
Do góry