reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam, ja juz tez po wizycie, przytyłam 0,5kg czyli jeszcze kilo i dojdę do wagi wyjściowej, dzidzia szaleje w brzuchu głową w dół, usg było, ale takie zwykłe, rozwija sie proporcjonalnie do tc , płci nie widać (w 10 tyg na prenatalnych wyszła dziewczynka, ale kazał sie tym nie sugerować, z chińskiego wychodzi facet)

reklama
NelVik- no to super :)

Sierpniowa- a ja nigdzie, oprócz do gina, dzisiaj nie poszłam, bo nie chciało mi się na deszcz. Ale czuję, ze głowa mnie boli i powinnam się przewietrzyć

Innabajka- a gdzie Ty te kg masz/ bo na FB to ich nie widać :)

Ja tez plci nie znam, moja gin powiedziala mi ze widac plec dopiero ok 18-20tyg...ale mam nadzieje ze za tydzien w piatek bedzie juz cos widac ;p kolezanka jak byla w 11 tyg to sie dowiedziala ze synek bedzie :)

NelVik- no to super :)

Sierpniowa- a ja nigdzie, oprócz do gina, dzisiaj nie poszłam, bo nie chciało mi się na deszcz. Ale czuję, ze głowa mnie boli i powinnam się przewietrzyć

Innabajka- a gdzie Ty te kg masz/ bo na FB to ich nie widać :)

Gdzies sie chowaja haha :) lekarz mowi ze woda, krew itp oby mial racje

Hej dziewczyny! Ja też nie znam płci ale stawiam na chłopaka:)u mnie dzis była mama i tylko teksty: poco prasujesz, nie przemeczaj się,masz za ciezkie zelazko, po co wogole to robisz. Masakra...

Hej dziewczyny! Ja też nie znam płci ale stawiam na chłopaka:)u mnie dzis była mama i tylko teksty: poco prasujesz, nie przemeczaj się,masz za ciezkie zelazko, po co wogole to robisz. Masakra...

Mycha to korzystaj z tego i oddaj żelazko mamie niech prasuje :-) Nade mną się tak każdy w pierwszej ciąży rozczulał. Nawet mój brat chodził mi herbatki robić:-) Szwagierka co raz dzwoniła pytać jak się czuję... Teraz jakby wszyscy to olewają na zasadzie jesteś to jesteś. Tzn. tylko moja babcia tak szczerze dzwoni i pyta jak się mam i mówi, żebym nie przemęczała się. Kochana;-)
A tak wszystko robię sama, zakupy sama, z wózkiem po schodach sama, Wojtasa nieraz noszę w jednej ręce a drugą pcham wózek. Myje okna, odkurzam codziennie, myje podłogi itd. Nie oszczędzam się nic. Ale też szczególnie nie narzekam.

A z innej beczki. Wiecie o której dzieci wstają gotowe do zabawy? O 4:50!!!:baffled: Próby uśpienia jeszcze chociażby na godzinkę nie powiodły się, więc trzeba było wstać, zrobić sobie kawę i śniadanie i bawić się:-) W sumie dzięki temu mąż dostał śniadanie przed pracą i kanapki do pracy, a synek po 6:30 poszedł znów spać. Ja się wykąpałam i jestem już gotowa na wizytę u ginekologa. Proszę o trzymanie kciuków:-)

Emenems pół kilo dziś zeszło z wagi:-)

reklama
Mycha to korzystaj z tego i oddaj żelazko mamie niech prasuje :-) Nade mną się tak każdy w pierwszej ciąży rozczulał. Nawet mój brat chodził mi herbatki robić:-) Szwagierka co raz dzwoniła pytać jak się czuję... Teraz jakby wszyscy to olewają na zasadzie jesteś to jesteś. Tzn. tylko moja babcia tak szczerze dzwoni i pyta jak się mam i mówi, żebym nie przemęczała się. Kochana;-)
A tak wszystko robię sama, zakupy sama, z wózkiem po schodach sama, Wojtasa nieraz noszę w jednej ręce a drugą pcham wózek. Myje okna, odkurzam codziennie, myje podłogi itd. Nie oszczędzam się nic. Ale też szczególnie nie narzekam.

A z innej beczki. Wiecie o której dzieci wstają gotowe do zabawy? O 4:50!!!:baffled: Próby uśpienia jeszcze chociażby na godzinkę nie powiodły się, więc trzeba było wstać, zrobić sobie kawę i śniadanie i bawić się:-) W sumie dzięki temu mąż dostał śniadanie przed pracą i kanapki do pracy, a synek po 6:30 poszedł znów spać. Ja się wykąpałam i jestem już gotowa na wizytę u ginekologa. Proszę o trzymanie kciuków:-)

Emenems pół kilo dziś zeszło z wagi:-)

Ehhh ja po prostu musze przyjac do wiadomości ze dupa mi rosnie i nic z tym nie Zrobie bo jem juz tak mało ze dziecku zaszkodzę ... Mam 4 na plusie a najgorsze dopiero tycie przede mna ....

Do góry