reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dokładnie to samo miałam żyć sie nie chciało tymbardziej jak ktoś całe Ycie był szczupły a tu takie coś...

No... I potem matka mi wiesz sra " przeciez 64 kg to nie dramat W TWOIM WIEKU ..." Jezu jak mnie to denerwowało - spoko to nie dramat oczywiscie ale jak to kogos normna waga a nie spaślak hormonalny ....

reklama
Ale smaka robicie tymi opowieściami!!! Ja staram się zdrowiej teraz odżywiać, ale jestem niestety fanką fast foodów. I moje bobo chyba też, bo strasznie mnie do nich ciągnie... Tylko logika mnie powstrzymuje, choć raz na jakiś czas sobie pozwalam.

Co do wagi, to ja startowałam z nadwagą i obecnie do tej mojej nadwago doszło 2+. Ale licznik wagi w ciąży mi pokazuje teraz wagę w normie (wcześniej pokazywał, że lekka nadwaga). O dziwo mi tłuszczyk z bioder i boczków przeszedł na przód i zrobił brzuszek. A nogi (uda) nawet są szczuplejsze niż przed ciążą. Więc oby tak dalej! :-)

Co do płci, to ja wczoraj usłyszała, ze nic między nóżkami nie widać. ;-) Ale to nie jest na 100%. zobaczymy może za miesiąc. Na razie i tak zaczynam przeglądać imiona żeńskie, bo pomysły bardziej miałam na chłopaka...

Ale smaka robicie tymi opowieściami!!! Ja staram się zdrowiej teraz odżywiać, ale jestem niestety fanką fast foodów. I moje bobo chyba też, bo strasznie mnie do nich ciągnie... Tylko logika mnie powstrzymuje, choć raz na jakiś czas sobie pozwalam.

Co do wagi, to ja startowałam z nadwagą i obecnie do tej mojej nadwago doszło 2+. Ale licznik wagi w ciąży mi pokazuje teraz wagę w normie (wcześniej pokazywał, że lekka nadwaga). O dziwo mi tłuszczyk z bioder i boczków przeszedł na przód i zrobił brzuszek. A nogi (uda) nawet są szczuplejsze niż przed ciążą. Więc oby tak dalej! :-)

Co do płci, to ja wczoraj usłyszała, ze nic między nóżkami nie widać. ;-) Ale to nie jest na 100%. zobaczymy może za miesiąc. Na razie i tak zaczynam przeglądać imiona żeńskie, bo pomysły bardziej miałam na chłopaka...

Ja jezeli chodzi o uda to to samo - straciłam w udach akurat az sie zdziwiłam bo zawsze napóźniej uda mi schodzą.

Widze ze cos jest z tym pasztetem bo i ja mam faze na niego :) pasztet plus wielka puszysta bula i wiecej mi nie trzeba :)

Simka - masz jak ja! 2 dni temu cieszylam sie ze przytylam pol kilo a dzis znow wrocilam do wagi wyjsciowej :( wymiotujesz? Bo u mnie to raczej od wymiotow, jak zrobie na obiad jakies miesko to zawsze konczy sie w toalecie :(
Jak sie nie tyje to zle na tym etapie ciazy?
I czemu nie mozna jesc slodyczy? Bo mnie tak do czekolady ciagnie... Kilogramami mogla bym jesc..

Hej dziewczyny! Ja dziś zaczęłam basen , 40 minut spokojnej żabki! A wiecie ze ja nie znam nawet smaku McDonalda? Nigdy nie jadłam nic poza mcflurry i Shake. Powiem wam Ze tęsknię mega za polskim jedzenie. I oddałam duzo zeby teraz być na Kaszubach lub Mazurach! W ciazy to idealne miejsca bo u nas sa masakryczne upały! W ciazy trudno sobie z nimi radzić, bo nie moge tak jak dotychczas sobie na plaże skoczyć moim kabrioletem i zamówić piwko na płazy i zanuzyc sie z morzu i potem grzać na słonku! Kocham sie opalać i kocham plaże! Teraz mam sekundę bo miałam przerwę miedzy klientkami i pedicure sobie robię bo stopy juz były w opłakanym stanie! Urlop zaczynam od 14 sierpnia i jedziemy nad morze.

Jej ile stron o jedzeniu:szok::-) Ja ugotowałam dziś zupę pomidorową. Moja ulubiona zupa mniam!:-) I generalnie dzisiaj cały czas coś jem. Niby są to głównie owoce, ale cukier i tak mają w sobie. Stanęłam wczoraj na wagę i szczęka mi opadła. Zbierałam ją do dziś do rana. Rano znów się zważyłam i znów załamka. Dopiero co niecałe 62kg pokazywało, a dziś ponad 63:baffled: Ginekolog mnie zabije:happy: Jutro mam wizytę i już się denerwuje. Bez sensu to.

Jej ile stron o jedzeniu:szok::-) Ja ugotowałam dziś zupę pomidorową. Moja ulubiona zupa mniam!:-) I generalnie dzisiaj cały czas coś jem. Niby są to głównie owoce, ale cukier i tak mają w sobie. Stanęłam wczoraj na wagę i szczęka mi opadła. Zbierałam ją do dziś do rana. Rano znów się zważyłam i znów załamka. Dopiero co niecałe 62kg pokazywało, a dziś ponad 63:baffled: Ginekolog mnie zabije:happy: Jutro mam wizytę i już się denerwuje. Bez sensu to.

Jezeli jadałas duzo weglowodanow w postaci owoców wlasnie to nie martw sie na swa dni odstaw i pol kilo bankowo spadnie bo to woda ktora zatrzymały wegle- nawet w ciazy nie da rady utyć "utyć" w dzien kilogram - a ze tak spytam, kupa była ?

Emenems hahahahaha była:-D Ale ja nie w dzień przytyłam, potrzebowałam na to jedynie tygodnia:sorry:Kurcze, ale do jutra do 11:45 to raczej te pół kilo nie zejdzie nie?

Ej Emenems to noże ty odnalazłam tajemnice mojego tycia :) ja przed ciąża paliłam i chodziłam do toalety 5/6 razy dziennie a teraz tak raz na dwa dni :/ wiec to na bank ma znaczenie!

reklama
Dziewczyny, kiedys pytalyscie co robic z wolnym czasem na zwolnieniu?:p ja Wam powiem, bo wrocilam z kolejna torba z ciucholandu, szczesliwa i radosna :D moj maz to co robie nazwea zbieraniem smieci ;-) nie wyrzuca sie u mnie w domu żadnych szklanych butelek, słoikow, tasiemek od kwiatow, resztek serwetek itp, ze wszystkiego mozna zrobic cos fajnego, tak samo jest z ubraniami to co dzis np przynioslam nie wszystko nadaje sie od razu do zalozenia, cos potne, cos naprasuje, w czyms wytne dziure, cos pomaluje i tyle radosci :D a potrzebne tylko nożyczki, farby akrylowe, tasiemki, koraliki ;-) uwielbiam to!

Do góry