reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja już po wizycie :) Było tylko badanie i tętno, ale niby wszystko ok. Skierowania na usg 3d nie dostałam, bo ponoć mi się nie należy (chociaż jakby chciał, to by dał), ale dął skierowanie do pracowni usg i badań prenatalnych i mahą zobaczyć serduszko.

Niestety dobiję Was z wagą, bo nie dość, ze nie podskoczyła, to jeszcze spadła dwa kilo i ważę 56 kilo. trzy razy wchodziłam na wagę, bo nie wierzyłam, aż położna się ze mnie śmiała :)

Paulina- ja dostałam skierowanie na Polną, ciekawe co mi tam zrobią :p

martusia- twierdzę jak atkina, może skurcz jelit.

reklama
Ja już po wizycie :) Było tylko badanie i tętno, ale niby wszystko ok. Skierowania na usg 3d nie dostałam, bo ponoć mi się nie należy (chociaż jakby chciał, to by dał), ale dął skierowanie do pracowni usg i badań prenatalnych i mahą zobaczyć serduszko.

Niestety dobiję Was z wagą, bo nie dość, ze nie podskoczyła, to jeszcze spadła dwa kilo i ważę 56 kilo. trzy razy wchodziłam na wagę, bo nie wierzyłam, aż położna się ze mnie śmiała :)

Paulina- ja dostałam skierowanie na Polną, ciekawe co mi tam zrobią :p

martusia- twierdzę jak atkina, może skurcz jelit.

Gratulacje !! WzyStko ok :)

Widzisz ?? Jaka ty masz przemianę ? Jesz 4 kanapki z pasztetem i chudniesz a ja pilnuje diety zero słodyczy itp licze wszystko a jedyne co moge zrobic to na sile te 58 przetrzymac.... Ledwo daje rade sle musze do 20tc wytrzymać zanim porządnie zaczne tyc .. Ehhh gdzie ta sprawiedliwość

Gratulacje !! WzyStko ok :)

Widzisz ?? Jaka ty masz przemianę ? Jesz 4 kanapki z pasztetem i chudniesz a ja pilnuje diety zero słodyczy itp licze wszystko a jedyne co moge zrobic to na sile te 58 przetrzymac.... Ledwo daje rade sle musze do 20tc wytrzymać zanim porządnie zaczne tyc .. Ehhh gdzie ta sprawiedliwość

Emenems- dobiję Cię, bo ja dodatkowo cierpię na zapracia, problemy z przemianą, wcinam na co dzień słodycze. Ze mnie chyba dzieć tak wyciąga, bo w pierwszej ciąży też chudłam

Emenems- dobiję Cię, bo ja dodatkowo cierpię na zapracia, problemy z przemianą, wcinam na co dzień słodycze. Ze mnie chyba dzieć tak wyciąga, bo w pierwszej ciąży też chudłam

Ciekawy obiekt dietetyczny jestes - jestem ciekawa teoich wynikow ale to medycyna sportowa by była - bo moze masz idealne warunki na bikinimodel - troche siłowni i gwizdka :)

No to ja jedyne co wiem na prwno to ze jem zdrowo i jedtem zdrowa i na nic nie cierpię to chociaz tyle ...:)

Emenems- pfff w bikini wyglądam jak ogr, niestety waga nie przekłada się na wygląd :p

Się wkurzam, bo zero kasy na koncie, a w Zusie mi nic nie powiedzieli, a dzwoniłam wrrrrrrr

Emenems- pfff w bikini wyglądam jak ogr, niestety waga nie przekłada się na wygląd :p

Się wkurzam, bo zero kasy na koncie, a w Zusie mi nic nie powiedzieli, a dzwoniłam wrrrrrrr

Moze poki co hehehe pomysl o tymi jak tłuszczu nie nabierasz jedząc weglowodany z tłuszczami to jest bardzo dobrze :)

A kiedy mieli wypłacić ??!!!

ja już po wizycie zapytałam mojego gin czy powie mi płec a on ze mówi dopiero w 16tyg bo już ładnie widac:szok:no ale ze ja jestem 14tydz i dopiero za miesiąc kolejna wizyta to da mi nadzieje no i prawdopodobnie synuś:-) miałam cien nadzieji na córcie no ale najważniejsze ze zdrowe:-)
teraz musze was poczytać i nadrobic

reklama
Simka cudowne wieści ze wszystko dobrze :)
A z wagą mnie nie dobijesz ;) Pod koniec lekarz zawsze się śmieje ,że mimo ciąży ja dalej mam niedowagę. Tak więc ja tam zbytnio nie pilnuje wagi bo mam nadzieje wręcz utyć na zapas :) Moze tym razem cos mi zostanie po ciąży.

A wy dalej o jedzeniu :D jeju nic nie przebije szynki prosto z wędzarni :) Całe życie na wiejskich wyrobach. Wiejskie masło i jajka mmmmmm.... po porodzie wsiadam w samolot i wakacje na wsi na mur beton :)

Do góry