reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

green hehe właśnie też czasem określa swojego jako dobrego dzieciaka :D bo taki jest :p a to ze czasem trzeba nakrzyczec i mu o tym przypomnieć to juz cześć tego uroku hehe

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno tu nie pisałam, ale starałam się was czytać regularnie ;) szybko produkujecie tekst aż ciężko nadrobić :D dobrze wiedzieć że u was wszystko dobrze :)

Mialam tak wiele pytań, ale jak zaczęłam was czytać to o większości zapomniałam :D

Więc zapytam o to co pamiętam: jak to jest z tymi położonymi? Kiedy trzeba sobie jakąś wybrać? I one przychodzą jeszcze przed porodem?

Mnie dopiero hahahaah ale juz przeszło - chyba lepeiej se puścić to przechodzi bo miałam w pierwszym trym same mdlosci i to masakra była

Obudzilam sie z byłem brzucha. Taki twardy się robi po lewej stronie. Oby to tylko dzieci się tak układał. Ale masakra ani wyprostostowac się porządnie nie umiem. A tu jeszcze koło tego lobuza chodzić. Wczoraj u dentysty bylam. Kolejne przetykanie kanałów a on dalej boli. Niestety jednego nie da się udroznic a ani zdjęcia zrobić ani porządnego antybiotyku dać nie może.

Obudzilam sie z byłem brzucha. Taki twardy się robi po lewej stronie. Oby to tylko dzieci się tak układał. Ale masakra ani wyprostostowac się porządnie nie umiem. A tu jeszcze koło tego lobuza chodzić. Wczoraj u dentysty bylam. Kolejne przetykanie kanałów a on dalej boli. Niestety jednego nie da się udroznic a ani zdjęcia zrobić ani porządnego antybiotyku dać nie może.

Witam w klubie, ja w nocy musialam wziac nospe bo nie moglam spac :( zawsze mnie lapie po przepracowanym dniu.,,

Mika ja w pierwszej ciąży miałam położna ze szkoły rodzenia, taki był wymóg aby szkoła była darmowa. Położna przyszła na drugi dzień po wyjściu ze szpitala, obowiązkowo ma chyba 4 wizyty.
Teraz muszę złożyć deklaracje do przychodni o nową babeczke. Zrobię to po wakacjach bo nie jestem na miejscu, pewnie się wtedy dowiem jak to tam działa

Ja znalazłam też w swoim mieście szkołe rodzenia, którą prowadzą dwie położne, bardzo fajną ofertę mają więc też się do nich zapiszę ;-) przyjmują od 21 tyg czyli jeszcze chwilka.

reklama
Dziewczyny chyba oszalałyście, od wczoraj tyle stron naklepać?:szok::-D
Poczytałam, ale już nie wiem co której chciałam napisać. W temacie ślubów, mężów i wspólnego mieszkania- Z mężem znamy się 7lat, 2 lata po ślubie jesteśmy. Zamieszkaliśmy ze sobą po ślubie dopiero, ale i tak wcześniej często u niego nocowałam. Docieramy się do tej pory, ale jest dobrze. Stwierdziliśmy, że naprawdę szalona miłość nas połączyła, bo poza tym jesteśmy zupełnymi przeciwieństwami:-)

Któraś pisała, że ma zamiar zamieszkać z mężem (przyszłym?) i teściową. Broń Boże!:-) Hehehehe a tak serio, to powodzenia. Wierzę, że są fajne teściowe, z którymi po dwóch dniach da się nie zwariować:-D

Któraś pisała (przepraszam, że bez nicków piszę, że nie zapamiętałam), że na jogę chodzi. Fajne te zajęcia? W sensie, czy nie są nudne? Ja długi czas myślę o takich zajęciach, bo strasznie nerwowa się zrobiłam. Ma ktoś doświadczenia w tym temacie? Pomagają one w wyciszeniu się, czy to tylko taka bujda?

Aaa i mięśnie kegla. Jak możecie, ćwiczcie. Ja nie ćwiczyłam i mam teraz problem:cool:

U mnie dziś zapowiada się upalnie. Nie lubię tego. Mam sporo spraw do pozałatwiania na mieście, może nie padnę w moim nieklimatyzowanym samochodzie. Dziecko śpi, idę się ogarnąć zatem;-)

Do góry