reklama
żabila- też miałam od razu takie do karmienia, w sumie to zwykłe koszule, tyle że z guzikami u góry, z agrosze kupione, bo jako zwykłe, a nie specjalne
No i na inny sezon Bo Maluszek zimowy będzie
Emenems- ja mam lekarstwo wsadzone, a czeka mnie kanałowe. No mi nie chciała teraz leczyć, powiedziała, że jak poczekamy nic się nie stanie, a ze znieczuleniem lepiej do tego drugiego trymestru poczekać
No i na inny sezon Bo Maluszek zimowy będzie
Emenems- ja mam lekarstwo wsadzone, a czeka mnie kanałowe. No mi nie chciała teraz leczyć, powiedziała, że jak poczekamy nic się nie stanie, a ze znieczuleniem lepiej do tego drugiego trymestru poczekać
*martusia*
Fanka BB :)
na FB wrzuciłam jeszcze jeden plik przygotowany, tym razem przez gazeta.pl e-dziecko, o wyprawce dla dziecka. Kto ma doświadczenie niech weryfikuje, bo ja w tym zielona :-)
ja korzystałam ze strony szpitala w ktorym rodzilam jak kompletowalam torbe do szpitala.
Ja to jedzenia brac nie bede bo u nas w szpitalach na pietrze jest taki na stałe wystawiony ciepły i zimny bufet jak w hotelu wiec mozna jesc ile wlezie jak sie konus chce ale cała reszte musze miec nawet laktator itp bo ja mam daleko do szpitala i ciezko cos podrzucic heheheh
Takze czytam i do głowy wbijam
Wlasnie zastanawia mnie co do ubrania dla siebie i dizecka jak to u mnie moze minus 30 byc ...
Wlasnie zastanawia mnie co do ubrania dla siebie i dizecka jak to u mnie moze minus 30 byc ...
xkarola
Ja pisalam co wezme napewno a czego niezabralam teraz ☺x karola a cos do ubrania?? wiesz to grudzien/styczen bedzie to raczej nie ta strefa klimatyczna ze upaly beda.
*martusia*
Dziewczyny a przy Cc trzymają dłużej w szpitalu czy tak raczej standardowo?
urodziłam 26.9 przez cc a 29.9 juz wyszlismy bo mieli mnie poniekad dosc standard to 3,4 doby jak mama i dziecko/dzieci zdrowi i wszystko ok.
urodziłam 26.9 przez cc a 29.9 juz wyszlismy bo mieli mnie poniekad dosc standard to 3,4 doby jak mama i dziecko/dzieci zdrowi i wszystko ok.
To oby wszystko było dobrze ja do szpitala mam 2km wiec ten mój coś podrzuci najwyżej jak zapomnę ale zastanawiają mnie kombinezony zimowe jakie grube i w jakim rozmiarze to kupić
reklama
koktajlowa
Aktywna w BB
Ja to jedzenia brac nie bede bo u nas w szpitalach na pietrze jest taki na stałe wystawiony ciepły i zimny bufet jak w hotelu wiec mozna jesc ile wlezie jak sie konus chce ale cała reszte musze miec nawet laktator itp bo ja mam daleko do szpitala i ciezko cos podrzucic heheheh
Ooo Emenems zazdroszczę. W Polsce to o darmowym bufeciku 24h/dobę można pomarzyć..