reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
paulettah raczej standardowo 3-4 doby trzymaja chyba ze bylo by cos nie tak. my byliśmy tydzień bo mały z zapaleniem płuc sie urodził i przez tydzień dostawał antybiotyk

na FB wrzuciłam jeszcze jeden plik przygotowany, tym razem przez gazeta.pl e-dziecko, o wyprawce dla dziecka. Kto ma doświadczenie niech weryfikuje, bo ja w tym zielona :-)

żabila- też miałam od razu takie do karmienia, w sumie to zwykłe koszule, tyle że z guzikami u góry, z agrosze kupione, bo jako zwykłe, a nie specjalne :p
No i na inny sezon :) Bo Maluszek zimowy będzie :)

Emenems- ja mam lekarstwo wsadzone, a czeka mnie kanałowe. No mi nie chciała teraz leczyć, powiedziała, że jak poczekamy nic się nie stanie, a ze znieczuleniem lepiej do tego drugiego trymestru poczekać

Ja to jedzenia brac nie bede bo u nas w szpitalach na pietrze jest taki na stałe wystawiony ciepły i zimny bufet jak w hotelu wiec mozna jesc ile wlezie jak sie konus chce ale cała reszte musze miec nawet laktator itp bo ja mam daleko do szpitala i ciezko cos podrzucic heheheh
Takze czytam i do głowy wbijam :)
Wlasnie zastanawia mnie co do ubrania dla siebie i dizecka jak to u mnie moze minus 30 byc ...

urodziłam 26.9 przez cc a 29.9 juz wyszlismy bo mieli mnie poniekad dosc ;) standard to 3,4 doby jak mama i dziecko/dzieci zdrowi i wszystko ok.

To oby wszystko było dobrze :) ja do szpitala mam 2km wiec ten mój coś podrzuci najwyżej jak zapomnę ale zastanawiają mnie kombinezony zimowe jakie grube i w jakim rozmiarze to kupić o_O

reklama
Ja to jedzenia brac nie bede bo u nas w szpitalach na pietrze jest taki na stałe wystawiony ciepły i zimny bufet jak w hotelu wiec mozna jesc ile wlezie jak sie konus chce ale cała reszte musze miec nawet laktator itp bo ja mam daleko do szpitala i ciezko cos podrzucic heheheh
Takze czytam i do głowy wbijam :)
Wlasnie zastanawia mnie co do ubrania dla siebie i dizecka jak to u mnie moze minus 30 byc ...

Ooo Emenems zazdroszczę. W Polsce to o darmowym bufeciku 24h/dobę można pomarzyć..

Do góry