xkarola ja jak nawal w szpitalu mialam to laktatorem odciagalam do byteleczek i mrozili i w nocy malemu dawali moje mleko a nie mm. bo jak mojego brakowalo to go dokarmiali. A on taki slaby byl po urodzeniu ze nijak cyca nie chcial ciagnac. To szkoda mi bylo pokarmu i na gwaltu kupowalam laktator w sklepiku w szpitalu. Musialam bo laktator dostepny byl tylko na pietrze gdzie dzieci byly z matkami. A tak gdzie ja lezalam i wiadomo bylo ze nie ma mozliwosci przystawiania dziecka takiego luksusu jak laktator nie bylo, to poszlam i kupilam. Potem do położnych wyparzyć i działałam. Po 3 miesiacach sciagalam ponad litr mleka. To co maly niezjadl ladowalo w zamrazalce. I tak jak po pol roku mleka bylo coraz mniej to zapasy wyciągałam.
reklama
oj jak ja bym chętnie na zakupy się wybrała ale odbije sobie za miesiąc kupcie mi tak 5cio pak i przechowajcie za miesiąc odkupie ;D bo pewnie wyprzedaży juz nie będzie
Ja to cały czas antyzakupowa....:/
xkarola
Fanka BB :)
U nas laktaror byl 1 ale bylo mase kobiet a ja mialam tyle nerwow z mala jak sie okazal ze chora ze laktator kupilam po wyjsciu na drugi dzien. Teraz bede madrzejsza i wezme ze soba do szpitala. wogole inaczej docpakowabia toreb podejde terazxkarola ja jak nawal w szpitalu mialam to laktatorem odciagalam do byteleczek i mrozili i w nocy malemu dawali moje mleko a nie mm. bo jak mojego brakowalo to go dokarmiali. A on taki slaby byl po urodzeniu ze nijak cyca nie chcial ciagnac. To szkoda mi bylo pokarmu i na gwaltu kupowalam laktator w sklepiku w szpitalu. Musialam bo laktator dostepny byl tylko na pietrze gdzie dzieci byly z matkami. A tak gdzie ja lezalam i wiadomo bylo ze nie ma mozliwosci przystawiania dziecka takiego luksusu jak laktator nie bylo, to poszlam i kupilam. Potem do położnych wyparzyć i działałam. Po 3 miesiacach sciagalam ponad litr mleka. To co maly niezjadl ladowalo w zamrazalce. I tak jak po pol roku mleka bylo coraz mniej to zapasy wyciągałam.
koktajlowa
Aktywna w BB
Ja mam wizytę dopiero 24 a już sie doczekać nie mogę co z ta płcią teraz takie wyprzedaże a tu bić kupić nie można
Też mam wizytę 24 lipca
Też mam wizytę 24 lipca
To zawsze raźniej o ktorej wchodzisz? Ja 17:40
koktajlowa
Aktywna w BB
To zawsze raźniej o ktorej wchodzisz? Ja 17:40
Koło 15:30 ;]
U nas laktaror byl 1 ale bylo mase kobiet a ja mialam tyle nerwow z mala jak sie okazal ze chora ze laktator kupilam po wyjsciu na drugi dzien. Teraz bede madrzejsza i wezme ze soba do szpitala. wogole inaczej docpakowabia toreb podejde teraz
To ja o liste poprosze bo tez nie wiem co pakowac
reklama