reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

*martusia* ja od zawsze na nivea, albo bambino dla dzieci i do ciala i do twarzy, mam strasznie sucha i wrazliwa skore i tylko to na mnie dziala i ja uspokaja. Akurat ten Nivea Baby pure&sensitive mleczko intensywnie nawilzajace, ktore lagodzi skpre sucha i wrazliwa kupilam pierwszy raz, wysmarowalam i jest cudowne, siedze i sie wacham tak pieknie pachnie, a skora jaka delikatna, do tego bardzo wydajne bo to jednak mleczko i ladnie sie wchlania ;-)

reklama
co do wyprysków to muszę powiedzieć ze nie mam w ciąży, sporadycznie coś wyskoczy, wcześniej zdarzały się często, a co do imienia to dla pierwszego dziecka był podział dziewczynkę wymyśla mąż, a ja chłopca, wyszła córa, dla drugiej imię wybrała pierworodna, a teraz imię musi spodobać się wszystkim i tu jest problem

A jakbys w aptece zapytala moze doradza cos??? U mnie zawsze mi cos pomagaja mam rewelacyjne kobietki w jednej aptece

Z imieniem to u nas musi się podobać i mi i mężowi. Jak któremu nie bardzo pasuje to imię odpada choć czasem mu żal bo takie ładne imiona odpadają.

Żabila u nas ten sam system. :-)
Na razie mamy 100% pewne drugie imiona dla obydwu płci. Pierwsze wciąż są dyskutowane, choć mamy po 2 propozycje na każdą płeć, które na razie podobają nam się najbardziej. Ostateczny wybór pewnie będzie w szpitalu jak już poznamy maluszka. :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1436440784.936237.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1436440807.035669.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1436440824.652461.jpg mala relacja ze slubu piekne miejsce pamietajcie o dodanie mnie di tych 2 grup na FB dzieki

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436440784.936237.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436440784.936237.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 80
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1436440807.035669.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436440807.035669.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1436440824.652461.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436440824.652461.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry