reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to sie grubo leczyłam jako nastolatka tak do 21 roku zycia lekami hormonalnymi wiec ogolnie nie mam wiecej ni wtedy ale tak, wkurzające szczegolnie plecy i to w lecie .... Mam wniosek przed następna ciaza, wydziarac całe plecy :D bo mam tylko na plecach jedna łopatkę i tam nie widac hahaahah

Jeżu, jak mnie dzisiaj plecy bolą! Nawet kąpiel nie pomogła, chyba na tą zmianę pogody. Poza tym pół nocy nie spałam. Mąż poszedł na nockę do pracy, ja zasnęłam przed północą, ale przed 3 obudziłam sie na siku i już nie zasnęłam, włączyłam tv, a tam mój film z dzieciństwa ulubiony- Historia żółtej ciżemki, akurat się zaczynał. Ja na pamięć prawie go znam, ale siedziałam do 5 rano i oglądałąm. Zasnęłam jak już dawno jasno na dworze było i ptaszki śpiewały :p

Juti- ja w ogóle kursy pierwszej pomocy polecam, byłam teraz na takim 2 tyg temu, bardzo przydatne

xkarola- ja jeszcze nie wiem co będzie, ale ściany chcę mieć kremowe lub jasno oliwkowe. Teraz mała ma 2 białe, 2 zielone i trochę za pstrokato jest, szczególnie, ze jeszcze rysunki disneya na ścianach (mąż malował). Teraz chcę na gładko. Meble mamy biało-zielone

Emenems- no tam to czasem beka na maksa

żabila- ja dopiero co skończyłam jeden remont (a nawet nie), a zacząć trzeba kolejny, a jak mówiłam, że Młoda ma mieć pokój z oknem, to mąż, ze nie :) A i tak będzie zamiana. Bo my mamy mieszkanie z części kamienicy mojej mamy (co do mieszkania z rodzicami, hehe), normalnie mam osobne wejście, itp, nawet umowę użyczenia podpisaną, ale i tak żeby dało się tu mieszkać to kilkadziesiąt tysi juz wsadziliśmy. Marzy mi się domek parterowy lub mieszkanie w nowym budownictwie, większe i na jednym poziomie, bo tu mam na 2 piętrach. Ale pewnie nigdy tego nie zrealizuję, bo przy dzisiejszym, niepewnym rynku pracy, boję się brać kredyt na 30 lat

Tutti- jakas Ty zawsze radosna :)

Ulicha- Moja Pola pokój ma, ale drzwi między sypialnią a jej pokojem nie mamy nadal, więc jakbyśmy mieli razem (to duży pokój przedzielony ścianką, drzwi miały być rozsuwane, jak w systemie szaf)

Co do pryszczy, to ja mam zawsze na plecach, ale teraz w ciąży nie zauważyłam by było ich więcej :) Raz czy dwa coś wyskoczy na twarzy, ale zazwyczaj gładko w miarę :p Z Polką też tak miałam. W ogóle jak dla mnie to fajnie jest być w ciąży. Włosy też mam lepsze

martusia- to mój kiedyś dawno temu się uparł na Nataniela i tak miał mieć na imię syn, ale wyszła Polka, teraz już jakos nam się odwidziało. Dziecię na razie imienia nie ma :p ALe teraz ja wybieram, bo M wybierał dla Młodej :)

Musze się za porządek wziąć i obiad, bo jak mam jechac do Poznania przed 15, to obiad musi być wcześniej. A z tymi plecami to ja nie wiem jak w kuchni wystoję

Hej ja tez chce do grupy zaproszenie ;) mam juz kilka z Was w znajomych ;-)
Bylam na miescie kupic w koncu jakies kosmetyki do smarowania, koniec koncow postawilam na najwazniejsze dla mnie oddzielne, jeden dedykowany piersiom, drugi nogom ( mam juz od dawna z nimi problem) wybralam jakas firme Efektima Pharmacare, byly w przystepnej dla mnie cenie, do ciala kupilam sobie nivea baby mleczko intensywnie najwilzakace, ogolnie mam strasznisznie sucha i wrazlowa skore wiec czesto uzywam kosmetykow dla dzieci ;) ogolnie jestem milo zaskoczona bo za te trzy kosmetyki zaplacilam ok 50 zl (ze znizkami na karte rossne) a przy kasie za 1 grosz dostalam jeszcze hipoalergiczny krem do twarzy do skory suchej i wrazlowej Sexy Mum z bielendy.
Z miasta ledwo wrocilam, spadl mi chyba cukier, tak slabo sie czulam rece mi sie trzesly, ratowalam sie sokiem i krakersami... ;-)

reklama
Mam w domu inwalidę wojennego...po 15 idziemy do Endo a on każe się w domu zostawić sam!

Simka Olo miał być Filipem lub Natanem. Wyszło że jest Oliwierem ;)
Tutti Ty to chyba radość wrodzona masz ☺
Green ja dla małych to Babydream zapas będę robić plus oleje naturalne typu kokos czy masło shea. TO jest genialne wręcz ☺ sama używam teraz Nivea po tym mam w miarę ok skórę.

Do góry