reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Dziewczyny no kurde...Czy ciaza wam mózgi wypaliła ? bez jaj o co wy sie tu kłócicie ? O swoje własne plany ? Każda z was ma prawo do własnych decyzji ,a zakładanie rodziny to indywidualna sprawa. Fakt zycie czesto nasze plany weryfikuje ,ale jesli ktos chce zakładać rodzine np dopiero po 30 droga wolna ,jesli po 20 rownież nie widzę problemu. Kwestia instynktu ,statusu materialnego albo chociażby odpowiedniego człowieka na partnera życiowego. Ja urodziłam syna tuż przed 20 i co wielu szokowało ciąża była planowana. Mi od początku lekarze gadali ,że ja dzieci mieć nie będe...i tak każda ciąża jak cud. Moja ilośc poronień nie jedną z was by dobiła. Dlatego po tym wszystkim co przeszłam nie oceniam. 20 ,30 czy nawet 40 to już same musimy poczuć KIEDY. Na rozluźnienie filmik o mamusiach Tak żebyście same zobaczyły ,że mimo wszystko mamy jeden cel
[video]https://m.youtube.com/watch?v=jePmMqqQNas[/video]
[video]https://m.youtube.com/watch?v=jePmMqqQNas[/video]
Wiedziałam, że nie będziemy brać kościelnego, to szukaliśmy fajnego miejsca na cywilny, i tak jadąc któregoś dnia do Białego na koncert Percivala Schuttenbach mój wtedy jeszcze chłopak (o ile można go tak nazwać powiedział, że w Tykocinie są fajne ruiny zamku, a był tam z 15 lat wcześniej to chciał zobaczyć jak to wygląda teraz, więc zajechaliśmy tam, i okazało się, że część ruin jeszcze jest, ale obok został odbudowany mały zameczek z restauracją i muzeum i od słowa do słowa ... A kobietka w urzędzie też żadnych problemów nie robiła, że ślub poza urzędem, tylko podanie i już :-)
A że zamek, to jak tu chodzić w białej sukni? co ja biała dama, że mam straszyć? poszukaliśmy strojów stylizowanych na XV-XVII wiek i już. nie przepadam za czerwonym kolorem, ale babka w 2 teatrze-wypożyczalni, jak powiedziałam czego szukamy, powiedziała, że ma coś i wszystko pasowało bez poprawek - więc tak chyba było pisane Dodam, że świadków i rodziców również przebraliśmy - miny gości nie do opisania, zwłaszcza, że nikt nie wiedział :-)
innabajka elegancja-francja jak to się mówi :-)
kto ma jeszcze, teraz chwila wytchnienia od upałów, więc można oczy pocieszyć, chwalcie się chwalcie :-)
A że zamek, to jak tu chodzić w białej sukni? co ja biała dama, że mam straszyć? poszukaliśmy strojów stylizowanych na XV-XVII wiek i już. nie przepadam za czerwonym kolorem, ale babka w 2 teatrze-wypożyczalni, jak powiedziałam czego szukamy, powiedziała, że ma coś i wszystko pasowało bez poprawek - więc tak chyba było pisane Dodam, że świadków i rodziców również przebraliśmy - miny gości nie do opisania, zwłaszcza, że nikt nie wiedział :-)
innabajka elegancja-francja jak to się mówi :-)
kto ma jeszcze, teraz chwila wytchnienia od upałów, więc można oczy pocieszyć, chwalcie się chwalcie :-)
Załączniki
reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Tak sobie pomyślałam że możemy się zaprosić na fb. Ja mam tam wszystkie zdjęcia: ze ślubu, jak mały był mały, z tatuażu itp itd. Także jak chcecie to ja chętnie ☺