reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Martusia, styl zycia eco nie za bardzo ale naturalne sposoby samoleczenia juz tak :) ja slyszalam o Tombaku wiele zlego ale i dobrego. Polecam tez ksiazki Louise.L Hay

Ewkamm stroje zajebiaszcze ;)

Dziewczyny nie martwcie się też dobijecie do 30 ;) ja to pamiętam jak się z kuzynki o 10 lat starszwj śmiałam ze po 30 dziecko, a teraz ??? sama nie jestem lepsza :) choć u mnie już drugie w przeciągu niespełna 2 lat :)

emkamm stroje pierwsza klasa !! gdzie braliscie ślub ? kto wpadł na ten pomysł ?

oj mi do stylu Eco to daleeeko :) chocisz nie ... w pralce i zmywarce z tego trybu korzystam :):)

Ja mialam prosta suknie i welon do ziemi :)

Załączniki

• 1436380877741.jpg
    1436380877741.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
aa jeszcze i tej pracy ... sama nie wiem jak to jest . .. zobaczę co będzie u mnie bo większość lipca tez na zwolnieniu jestem ale umówiłam sue z szefem ze popracuje w domu tym bardziej ze tylko połowa obowiązków. . ale nie wiem jak to będzie z wypłata itp i kolejnym zwolnieniem bo tylko do 25 lipca mam tymi autami sue zajmować bo potem wolne całą firma ma a po wolnym chyba już szef jakoś inaczej będzie to rozwiązywal. . wiec chyba tez by lepiej. ylo jak bym już ciągle była na zwolnieniu niż tak raz być raz nie :p

Do góry