reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

xkarola mi ginekolog powiedziała, że mam brać do 12 tygodnia ciąży ale mój facet kupił ostatnio 60 tabletek :angry: i teraz nie wiem czy skończyć na 12 tygodniu, czy brać aż do końca opakowania... ? :frown:

reklama
Moje małe tez się wierciło wczoraj i uciekalo, za to chyba go tak doktor wymasowal ze od wczoraj dobrze czuć ruchy ;) następna wizyta 13 lipca

patelnia u nas, ratujemy się basenem na podworku

Hej dziewczyny:)
Ja tez już po prenatalnych. Wszystko ok. Dziecko niecałe 6 cm. A propo płci, to w 13 tygodniu nie ma jeszcze wykształconych narządów płciowych, ale u dziewczynek wzgórek idzie na dół a u chłopców się podnosi. Pani doktor powiedziała, że całe badanie się nie podnosi, więc zapowiada się, że mój syn (babska intuicja:) będzie dziewczynką:) Za tydzień spotkanie z genetykiem i omówienie wyników testu pappa.
Mój mąż jest ze mną na każdej wizycie :)

Mi tez gin kazała brac kwas do 12 tygodnia ale kupiłam jakies suple w aptece na drugi trymestr i tam jest kwas wiec rożnie bywa.
Ja juz na promie walczę z migrena kawa z cytryna!

reklama
Do góry