reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems to milej podrozy moze minie w dobrym nastroju :-)
Ja dzis po wizycie u dentystki niewyrwala mi 8 tyle zaleczyla. W piatek plombujemy :-)

reklama
Cześć Dziewczyny! Nie udzielam się na forum, ale cały czas Was podczytuje. Dzisiaj miałam usg genetyczne. Mały nie chciał współpracować ale jakoś się udało :) NT 1,9, tętno 155, Crl 64 mm, kość nosowa widoczna, ryzyko niskie. Kamień z serca. Wg usg 12 tydz 6 d, wg Om 12 t 2 dni. Następna wizyta 03.08. Trzymam kciuki za same dobre wizyty :)

Kajsal to gratulacje :) robi sie mniej nerwowo na forum widze po genetykach jakos przetrwałyśmy - tak samo aktina wszystkie ściskamy kciuki i ja wierze ze wszystko jedt u cirbie ok po prostu twoja fasola chce byc oryginalna od samego poczatku i skupic nasza uwage :)

Aktina - kawa z cytryna to stary sposob na skacowanych klientów jak pracowałam w barze hahahah moze pomoze poki co dalej boli ale w kabinie chłodno cicho i nie za jasno wiec to tez pomaga .... Bo jak czekaliśmy ba bazie i mi radio grało o słońce prosto w głowę tp masakra była

witaj kajsal gratulacje :)

do moje dzwonili jeszcze raz czy bym nie chciała wizyty przełożyć poniedziałkowej na 13.20 ale mówię że nie mogę bo praca i jadę na 9 :) ale jeszcze mamie i jej kolezance obiecałam ze je zawiózł na zakupy od razu hehe.

dziewczyny możecie polecić jakieś ciekawe książki.. bo chce coś kupić i nie mam pomysłu :) gatunek obojętnie może być kryminał czy coś obyczajowego, oby dobrze się czytało :)

noo ona mi właśnie też pod kątem kaca polecała :D działa ?

inna bajka ja do tej pory może ze 4 razy wzięłam apap jak juz nie wytrYmywalam z bólu

Wiesz co, troche tak, jak kazdy srodek naturalny :)

Ide płukać gardło woda utleniona ale rozcieńczam z woda bo nie dam rady sama ...

reklama
Do góry