reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witam :)

Martusia - współczuje samppoczucia :(

Codo zwierzaków to ja nie mam żadnego, kiedyś miałam chomiki :d ale jakos nie jestem az na tyl napalona na zwierzaki zeby miec je teraz na stałe.. moze kiedys jak dzieci beda duze i nikt nie bedzie chciał chodzić ze mną na spacerki hehe :) Na razie nie planuje :)

Dziewczyny trzymam kciuki za prenatalne :) Same USG macie czy tez z biochemią? :) Ja około 13-tego powinnam dostac swoje wyniki .. jeszcze tyle czasu ..

Kupiłam sobie sukienkę na wesele z rękawkiem.. a upał ma być :( Ugotuje sie :)

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&

Moja marudka łapie pierwszą drzemkę, a ja zaraz idę myć podłogi bo przy nim się nie da :)

Moja koleżanka miała do zeszłego roku kota a bardziej kotkę ( tak wredne go kota to ja jeszcze nie spotkałam) , do jakiegoś czasu było ok, powiedzmy ze kotka tolerowała Maćka ale do czasu ; ( koleżanka musiała pilnować dziecko przed kotem, była bardzo przywiązana, jej mąż juz nie ;( no I stało się to co najgorsze kotka zaatakowała ni z gruszki ni z pietruszki Maćka i zaczęła go drapać :( żeby było śmiesznie maciek był w innym pokoju kiedy kot dostał szału i biegiem do niego, dobrze że koleżanka była w domu :) podobno to już była druga taka sytuacja i bez żalu się z kotem pożegnali :( nie mówię że każdemu może się zdarzyć ale ja kotom nie ufam :( mój chłop chciał kota, ja się zgodziłam ale pod jednym warunkiem ze mieszka na placu, ja i tak mieszkam w małej mieścinie a tu jest pełno sierściuchow, wiec na razie mamy spokój:)

Dzieki za odpowiedzi na temat zwierzakow :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ;-)
Xkarola super ze to juz 15 tydzien ja 13tydzien i 3 dni.

reklama
Do góry