reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka gratulacje!!!

Reszta wizytujących - trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści! :-)

Co do zwierzaka, to my mamy psa - roczną sunię, kundelkę ze schroniska. Zanim w domu pojawi się maluszek chcemy pójść z nią do trenerów z psiej szkoły, do której kiedyś chodziliśmy, żeby pomogli ja trochę ułożyć. Oni nam powiedzą jak pieska przygotować na pojawienie się dzidziusia.

Ja od wczoraj pracuje w domu przez te upały. Gorąco mi i ciężko. Poza tym czuję większe zmęczenie niż dotychczas i mam zdecydowanie mniej energii. A ty pomału koniec 12 tygodnia się zbliża i powinnam raczej mieć jej coraz więcej... ehhh...

vivenne - proponuje dodac takie kolumny do tabelki :) plus jakies info o wizytach, i jak by więcej z nas dodało ja do linku to czesciej możnaby zajrzec i być na bieżąco :) Zaraz jej poszukam, dodam do siebie i sprobuje oddac jakies kolumny, najwyzej ktos mnie potem poprawi zeby to miało ręce i nogi :)

Innabajka - super wiesci, gratulacje !! :)

Hej kochane

Innabajka gratuluje wizyty;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za eizyty&&&

Aktina dzis o 13 bedziesz miec wyniki czy 13 lipca? Bo niezrozumialam:/

Pogoda super, ale my po ospie i tak musimy unikac slonca:/

Kochane co moze oznaczac sluz podbarwiiny krwia? Podcieralam sie i pojawilo sie to...:/

Ostatnia edycja:
julka - niestety 13 lipca :( znaczy tam było napisane 7-10 dni, ale pewnie roboczych, wiec najwczesniej moze byc jakos 8 lipca ale ole przyjac ze 13-14 żeby się nie niecierpliwić za bardzo :)

Dziewczyny nie moge dodc linku do sygnatury :) Moze któras z was bedzie umiała :) ? tutaj jest link do tabelki, jak macie jeszcze jakies pomysły, to mysle że smiało mozna dopisac :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u__WHgYupKP2GH_L0M_Z89iPUeGwd283LUjiHVeLWPQ/edit?pli=1#gid=0

możecie ja w ogóle edytowac z tego linku? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry