reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

20150701_203131.jpga to jest roman :) gin dalej nie potwierdza płci . Mój chłop stwierdził że to chłopak jak nic :)
Dziś mi gin proponował prenatalne I kule nie wiem co robić :( mam zagwustkę, musze pomyśleć, jutro będę się rejestrować to zobaczę jaki termin wizyty jak się zmieszcze w 3 tyg to może zrobię :)

Załączniki

• 20150701_203131.jpg
    20150701_203131.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
ulicha współczuję sytuacji z mama , jak można inaczej traktować każde ze swoich dzieci ??
śliczny romus, faktycznie wygląda na chłopaka :)

Akita ja poprostu jestem dziewczyną i dlatego jestem gorsza ;) ja się już przyzwycziłam, a moje dzieci nie pozwolę tak traktować, już powiedziałam na roczku, że jak się dzieć kolejny pojawi na chrzciny baby nie zaproszę, nie będzie nam psuła imprezy. Żal mi tylko mojego taty ale nic z tym nie zrobię, już raz przechodziłam taką banicje teraz moja rodzina jest mój mąż, Olin i Roman i oni są najważniejsi dla mnie a nie osoba która całe życie miała mnie w tyłku i jeszcze ciągle pretensje mam o wszystko ;)

Sliczny Roman :) mi wlasnie gin powiedziala ze nie musze robic badan prenatalnych bo usg git wiek tez mam ok wiec ona nie zaleca. Mysle ze jednak sama chociaz na to usg genetyczne sie przejde tak dla swietego spokoju, jak myslicie?

Mi mowila lekarka ze jak z rokiem, jest 2015 chociaz nir skończony i jak z dniem ze o 0.01 juz jest poniedizalek np. Czyli 12t5d to 13 tydzien

Ja nie robię badań prenatalnych. Mam nadzieję, że jakby coś moja ginekolog zauważyła to by powiedziała, żebym zrobiła. Liczę, że wszystko jest ok. Wskazań i obciążenia genetycznego brak.

Hej, Jak sie czujecie przed jutrzejsza wizyta? Ja taka zmeczona jestem ze nawet Nie mam sily sie stresowac! Czeka mnie teraz prysznic i mykam spac! Dajcie znac jutro koniecznie Jak po wizycie. Zaczyna chyba raniutko Innabajka. Pozniej jakos o 13 viviene. O 17.30 ja 17.40 KarolinaE i chyba 19 cos emenems!!! BedZie sie dzialo ! W weekend odpoczne. Maz mnie w jakies fajne miejsce zabierze, te dwa dni musze jeszcze sie spiac i pracowac. Dziekuje ze sie interesujecie mna. To mile. W kwestii tesciowej to ja mam super, robi wszystko dla mnie! Na szczescie! Dobrze miec wloska tesciowa tylko to duze zagrozenie dla mojej talii!

reklama
Tutti pamiętalam ze Ty i emenems ale godzin to już za chiny ;) ciekawe czy będzie jakieś opóźnienia czy punktualne raczej

Paulettah ja bym bez wskazań nie robiła, w pierwszej ciąży nie miałam i pewnie dobrze, mojej córce ciągle wg usg wychodziły dysproporcje między brzuchem a głową ze niby głowa za duża, jeszcze by coś wymyślili, a główkę ma sporą ale zdrowa, duża pewnie po tacie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry