reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
myślę że nie ale przepisze ci pewnie jakiś urosept czy coś ..:) to w sumie możesz brać a jak nie to zurawinke możesz pojesc do tego czwartku :)

Znaczy sie ja nic nie bede brac sama - mama mowi ze zle pobrałam próbkę bo sie nie umylam rano i od razu nasikałam bez środkowego strumienia tylko od poczatku.
Dlatrgo chce powtórzyć.
Bo Matylda sie śmiała ze mnie cały czas w łazience ze sikam do pudełka a potem ze wyglada to jak sok jabłkowy i sie śmiałyśmy i troche nie przylozylam sie.
A mi chodzi o to czy ew moge z tymi bakteriami do czwartku dochodzić. Zadzoenic nie mam do kogo mam tylko numer na recepcje a ona i tak na urlopie.

ja myślę że możesz w sumie nie wiadomo ile ewentualnie juz chodzisz :D ale powiem ci ze te strumienie środkowe itp to nie zawsze prawda :D ja ostatnio zniosłam po prostu ze dwa mililitry bo zapomniałam i nie miałam czym sikac :D i wyszło ok a w pierwszej ciąży starałam się zawsze przepisowo i zawsze jakieś bakterie były :p

Tak to wyglada
ImageUploadedByForum BabyBoom1435393680.332562.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435393680.332562.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435393680.332562.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 56
hej dziewczeta :)

u mnie nieco niepokoju bo szyjka nie daje rady. niby jest zamknieta i dluga ale miekka. dostalam luteine i nakaz oszczedzania sie. jestem teraz podwojnie wkurwiona bo USG nie dojechalo - skandal, brak slow. dowiedziałam sie tylko najwazniejszych rzeczy a mianowicie ze CRL 5,8 cm BPD 1,8 cm FHR 138 NT 1,2 - nawet zdjec nie mam, no nic. Lekarz dzwonil do tej pracowni i nic nie moga zrobic, a osobiscie mi nie wydadza no to jest kuzwa smieszne juz... przenosze sie do Luxmedu.

Olo z tata graja w pilke, juz pranie wstawione, a ja chwilke dla siebie... Moze glupie pytanie ale czy macie jakies przeslanki na temat plci dzieciaczkow? ja caly czas mam wrazenie ze chlopak a wczoraj siostra przyjaciolki mowi ze wygladam jakbym miala dziewczynke miec. mowie jej ze mi to w sumie obojetne aby zdrowe :)

no to sie wygadalam... wylalam.

milego dnia :)

PS. jaka u Was pogoda? u nas niby 22 stopnie a chmurzy sie co chwile.

reklama
Emenems faktycznie źle to wygląda a jak pH? Ja bym powtórzyła z zachowaniem zasad higieny ;) pewnie będzie mniej ale i tak wyżej bo wynik spory. Możesz pić napar z pokrzywy, sok z aceroli, jeść żurawiny, nie zaszkodzi a może pomóc ;)

Marta ja też na luteinie i oszczędzaniu, w pierwszej ciąży miałam krótka szyjkę ale obyło się bez pessara i szpital a

U nas pogoda bez szału.

Do góry