reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja nie mogłam do 2 usnąć do trgo mi dochodzą kocie alergeny ktore maz od corki przynosi i cały czas nie moze zrozumiec i odbiera to jak atak jak mowie ze ma tu nie przyjeżdzać - to mi powiedizal ze przyjedzie po południu .... Masakra.
Pozniej kłótnia bo mowie ze musi jej kupic nowe ciuchy ktore od razu ubierze jak przyjedzie do nas a wszystko do prania musi pójść od drzwi ... To awantura oczywiscie a jak ona mi na kanape usiądzie to ja mam kanape do wyrzucenia ... Masakra jestem spanikowana jak nie wiem co ...

Kurcze emenems jedzcie na te mazury to odpoczniecie!! a tak masz nerwowke caly czas !
Tusiaczku to moja znoau chodzi spac ok 22 a poplakuje w nocy :-(

Hej dziewczyny

Tusiaczek a w ciagu dnia zaliczasz drzemke? Jak tak wczesnie wstajecie?;-)

Emenems to kijowa sytuacja:/

Aktina kochana jak sie czujesz? Mam nadzieje ze wierzysz ze bedzie dobrze:* juz za pare dni masz badanie moze ta kosc sie odnajdzie;-)

Bede o swoje walczyć az maz zrozumie ze to techniczne sprawy a nie wąty do jego corki! Matko jaki to ciężki człowiek w jej temacie ... On ma syndrom weekendowego ojca i tyle, argumenty w koncu dotrą, a ja nie mam zamiaru sie toksoplazmozy nabawić i udusić we własnym domu. Coz

Karola nie stresuj sie kochana !!

Aktina - :) uśmiech dla ciebie hehehe
Tutti ja tez chce miec 4 wiec cos czuje ze długo bedziemy razem w tych ciążach biegac:)

Lece na trening a po południu go tutaj wrzuce jak mi babka ułoży

Mi się tez o 5 zdawało ze się wyspałam a już bym spała z powrotem ;) Za to myślałam że poranne mdłości juz za mną a jednak dziś znowu było

Witam :)

Dziewczyny ja dzisiaj spałam jak zabita !! Nawet nie słyszałam jak Anita uciekła do babci i przenosiły sie od dziadka ze spaniem do innego pokoju szok, zawsze mnie budzą takie rzeczy :p Moze troche ciśnienie mi zeszło.

Karola u mnie wczoraj tetno w środe 169 ale to pewnie zalezy od mojego bo zawsze mam wysokie, a ty jakie masz zazwyczaj?

Emenems - wspólczuje tej alergii :( Terz pewnie jeszcze bardziej wszystko przeszkadza i przerażliwiona jestes ..:(

Julia, Emenems - dzięki za miłe słówko, staram się uspokajac ale w srodku cała rozdygotana jestem.. czekam z niecierpliwością na pon ..pewnie się rozczaruje bo kosteczka od rak się nie pojawi :( Przed chwilą rozmawiałam z przyjaciółka która w sierpniu rodzi, mówiła ze u niej na pierwszym prenatalnym wszystko było ok a na drugim nie mogli tej kostki nosowej znaleźć .. probuje się nie denerwowac :)

xkarola - powodzenia na wizycie :) Daj znac po :)

reklama
Hej dziewczyny! To ja mam zupełnie inaczej- na początku jak dowiedziałam się o upragnionej ciąży to cierpialam na bezsenność a teraz śpię bez problemu i o każdej porze. Miłego dnia kochane!

Do góry