reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

żabila w poniedziałek na badanie jadę.

dziewczyny jak się ten ból objawia ? bo i mnie często kość ogonowa pobolewa. ale to tylko jak w pracy 8 h na tyłku siedzę ..

U mnie w ten sposob jakby mi sie dwie kosci czasem ocieraly lub cos uciskalo mnie. Promieniuje to do posladka i potem po tylniej stronie nogi az do kolana u mnie. Gdy sie schylam to czuje bol i lekko sie blokuja plecy. Rowniez przy chodzeniu czuje dyskomfort bo nie moge pelnego kroku zrobic lewa noga. Najlepiej jak leze wtedy nic nie czuje.

reklama
U mnie w ten sposob jakby mi sie dwie kosci czasem ocieraly lub cos uciskalo mnie. Promieniuje to do posladka i potem po tylniej stronie nogi az do kolana u mnie. Gdy sie schylam to czuje bol i lekko sie blokuja plecy. Rowniez przy chodzeniu czuje dyskomfort bo nie moge pelnego kroku zrobic lewa noga. Najlepiej jak leze wtedy nic nie czuje.

To mamy tak samo, a co bedzie potem :)

ja sie troszkę boję, bo mnie wciąż ciągnie w okolicach cięcia tzn blizny i w szyjce jakieś ściskania czuję... obym jutro z pessarem nie wróciła... lub nakazem leżenia bo Oluś bardzo będzie poszkodowany.

Marta nie wiem.. A nie działa? rzadko zaglądam z kompa ostatnio a na aplikacji nie widać suwakow... Zacial się czy nie pokazuje w ogóle?

Ja w pierwszej ciąży miałam ból poslada ze hej, ale przeszło ;)

Marta nie wiem.. A nie działa? rzadko zaglądam z kompa ostatnio a na aplikacji nie widać suwakow... Zacial się czy nie pokazuje w ogóle?

Ja w pierwszej ciąży miałam ból poslada ze hej, ale przeszło ;)

żebyś Ty wiedziała co mi się w ciąży zrobiło :p tak, chyba nie działa zatrzymał się na 11 tygodniu i 1 dniu. a pamiętam że mamy ten sam termin ;)

żebyś Ty wiedziała co mi się w ciąży zrobiło [emoji14] tak, chyba nie działa zatrzymał się na 11 tygodniu i 1 dniu. a pamiętam że mamy ten sam termin ;)
Mówże :D ja tylko dodam że tego poslada chciał mi mąż amolem rozsmarowac .. Jak mi chlusnal w środek, jak piekło... Nie próbujcie tego w domu [emoji14]

reklama
Mówże :D ja tylko dodam że tego poslada chciał mi mąż amolem rozsmarowac .. Jak mi chlusnal w środek, jak piekło... Nie próbujcie tego w domu [emoji14]

było ostro mówisz? hahaha :) no zrobiła mi się dość przykra przypadłość... najpier myślałam że to zwyczajnie kość ogonowa boli. mąż patrzy tam i mówi że mi piłka urosła! w te pędy do chirurga lecę no i się okazało że chirurg młody i dość fajny a ja z problemem dupnym... zrobiła mi się torbiel włosowata zropiała między pośladami więc mozna powiedzieć że poznaliśmy się z chirurgiem od dupy strony... 2 raz się odnowiła 4 m po porodzie.

Do góry