reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inna Bajka ja też na dupku byłam, ale przechodzę na Luteine dopochwowa, przynajmniej dużo tańsze... W ogóle gratki :) Ja jestem po pierwszej cc, ciekawe co mnie teraZ czeka

reklama
Piekne te zdjęcia, jak wszystko widac szok a ja sie cieszylam ze zwyklego usg moich dwoch babelkow a tu takie to super ciekawe czy u mnie gdxies tez takie robia musze sie dowiedzieć, jutro mam dzwonic by umowic sie na prenatalne badania, a w czwartek ide na wzyte by zobaczyc jak tam mój krwiak to juz 3tydzien jak leze oby byl mniejszy a najlepiej znikl,
Fajnie ze macie takie targi super sprawa, ja wczoraj ogladalam te poduszki i chyba sobie tez zamowie widac ze super sprawa.

Hej dziewczyny,
czy któraś z Was jest lub była na luteinie i duphastonie jednoczesnie? Ja od początku ciąży biorę 3 razy dziennnie. Jeszcze biorę euthyrox. Pytam bo juz mam troche dosyc tych leków. Kiedy i jak odstawiałyście? Mój weekend znowu ciężki zdominowany przez ból głowy i brzucha. Zastanawiam się czy może to te cholerne leki mogą mieć takie działanie uboczne? Na ulotkach nie wypisano takich objawów.
Staram się zabić czas aby się nad soba nie rozczulać i nawet udało mi sie dzisiaj dużo zrobic - 6:40 spacer z psem bo i tak ból mnie obudził, niedzielny obiad plus zupa z botwinki na jutro zeby po pracy nie musiec zasuwać a i zakisiłam ogórki pierwszy raz w życiu:) reszta dnia z zimnymi okładami na czole...
Emenems bardzo mi przykro, fajnie, że jesteś wsparciem dla męża, bo mu musi się serce łamać :/ Niestety tak jest, że nie tylko fizycznie, ale i psychicznie jesteśmy niedorozwinięci jak jesteśmy dziećmi. Dużo czasu i pracy przed Wami, także pracy nad akeptacją tego, że mała nie potrafi się pogodzić z dzieleniem się tatą.
Ale ja też pamiętam, że jak urodziła się moja 4 lata młodsza siostra i przyjechała ze szpitala, to pytałam się mamy czy mogę już ją do śmietnika wynieśc skoro już jest ubrana :)

Nie pamietam, która dziewczyna pytała, bo nasze forum jest jak rwąca rzeka, ale te placki śniadaniowe ze zdjęcia, które zmieściłam, to pan cakes wg jamiego oliviera. Polecam, bardzo szybko się robi i nie są tłuste. :)

Na moich usg tak super nie widać bardziej jakieś małe ufo ;P mam nadzieje że na lepszym sprzęcie wszystko ładnie zobaczę:crazy:

Joa.le , ja biore dwa razy dziennie duphastom i raz dziennie ethyrox czasem czuję się jak lekomanka. Lekarz zapewnił że leki nie powodują skutków ubocznych a czasem też miewam bóle głowy, ale zauważyłam że najczęściej boli mnie głowa jak nie jem co 2 godziny

Innabajka witaj;-)
Co do badania genetycznego to jesli dopiero w livpu bedziesz sie zapisywac to bedzie za pozno...bo ty juz jestes prawie w 13 tyg... a takie badanie najlepiej zrobic miedzy 12 tc a a chyba 13 lub 14 tc...

Dalia trzymam kciuki by krwiak sie zmniejszal;-) a jaki duzy mialas? Bo ja 16mmx13mm

Vivienne ja tez niewiem jak sie ciaza zakonczy bo tez pierwsza ciaza to cc

reklama
Hej Dziewczyny! InnaBajka, witaj:) gratuluje!:) Dołącz do nas we wtorek, koniecznie! Tez mam niedoczynnosc, moja Endo ma w lipcu urlop i muszę poszukać innego lekarza, możesz kogoś polecić? Karolina, piękne wyraźne zdjecie, śliczny Maluszek:) mam nadzieje, ze w środę tez dostanę takie zdjecie na pamiątkę:)Emenems, przykro mi z powodu tego zamieszania, oby Mała szybko przywykła do myśli, ze bedzie miała rodzeństwo. A reszta rodziny juz wie?:) Wyślę Wam jutro Dziewczyny smsy, żebyście miały i moj numer, nie wiem czy na bb dostalyscie ode mnie wiadomość, nie mam jej w wyslanych?

Do góry