reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
wkoncu mam chwile zeby odpisac.

maluszek w sobote mial 5,5 cm. to byl 12t2d. termin z usg przesunął sie na 31.12. przeziernosc mierzyl kilka razy i najwiekszy wynik to 2,6 mu wyszlo wiec skierowal na dodatkowe poszerzone badania. i one na NFZ beda. moze sie uda do niego dostac bo te badania robi on i jeszcze dwoch innych. Kazał się nie przejmować i nie stresowac, tylko spokojnie sie umowic i przyjsc sprawdzic tak dla pewnosci. pozostałe wymiary byly ok. To jurto rano dzwonie i sie umawiam bo tylko do konca czerwca mam czas bo potem juz bedzie za poźno.

jutti to ja mam skierowanie na to samo. Ale jak pisałam wczesniej, co bedzi eto bedzie i moje zamartwianie nic teraz nie pomoze wiec nie mysle i dobrze mi to wychodzi. Siła pozytywnego nastawienie. NIe nalrecam sie ze moze byc zle. Jakie by nie bylo bede kochac tak samo wiec roznicy nie ma. Wiadomo ze z chorym dzieckiem to juz calkiem inne zycie ale do porody daleko a i tak szybciej wiedziec na 100% nie bede. Bo o ile na badanie nieinwazyjne pojde to na inwazyjne wolem mnie nie zaciagna.
witam nowe mamy.

emanems no nieciekawa sytuacja. cała radośc z oznajmiania nowi wam popsuła. oby szybko zrozumiala ze nie bedzie ta gorsza.

karolina piekne zdjecie 4D!

No ja biore luteine brałam dupka tydien ale zle sie mega czułam tera luteine 3x1 piędziesiatka mam nadzieje odstawić w drugim trymestrze bo to wkładanie sobie paluchów non stop mnie wkurza. Cały czas zapominam i biore kiedy sobie przypomnę - masakra inna bajka na piwnej w restauracji/barze kos - zeby nie było nie znamy sie w realu bedzie to debiut dla nas wszystkich :) im wiecej tym lepeij !!! Super :)

No co do corki meza to jak pisze najgorzej mi szkoda meza no... Dobrze ze jej matka nie nastawia jej anty a jak dalej nedzie zobaczymy.
Ona nie ma rodzeństwa nawet kuzynostwa zadnego - jej mama jest starsza od mojego meza i ma 43 lata wiec dzieci miec nie bedzie wiecej s ma faceta ale tak na luzie i jest 20 lat młodszy wiec to taki jej kolega.
Ona ma 11 lat.
No boje sie jak to bedzie bo kilka mi zajelo zeby sie osowoic z jego dzieckiem e naszym związku i było juz super dobrze ostatnie kilka lat i nagle klops - wszystko jest jeszcze gorzej niz było.

Ehhhhh jakos sobie poradzimy... Jutro kosmetyczka ginekolog w srode fryzjer to moze mi sie poprawi humor :)

Limonka ja byłam u dr Krynickiego. Niestety prywatnie, przyjmuje na nfz ale mega kolejki do niego są. Wizyta 90zł i jak później przychodziłam z wynikami to nic nie kasował za spotkanie. Bardzo rzeczowy i inteligenty facet. Pamiętał mnie i umawiał się na terminy w rożnych miejscach, wybierając najdogodniejszy termin. Polecam
Innabajka, nie wiem czy dziewczyny już Ci napisały - wtorek 17:45 bistro KOS w Gdańsku Głównym. Wpadaj :)

W moim marudzeniu zapomniałam dodać, że jeszcze wczoraj ząb mi pękł w środku i połowa szczęki nieczynna :)
Przepraszam, że marudzę, ale pisanie o tym niestety pomaga :)
Spokojnego wieczoru!

limonka bo tak zalecaja
rok od ciecia do poczecia. ale ja specjalnie czekalam troszke dłuzej. poszlam potem skontrolowac blizne a poniewaz wyszla wtedy 3mm to lekarz powiedzial ze i tak grubsza nie bedzie juz to jak chcemy to mozemy dzialac i poprostu czesciej trzeba monitorowac w ciazy i raczej cc bedzie bo skurcze moga doprowadzic do rozejscia.

reklama
Do góry