reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems w takich sytuacjach zazwyczaj jest ciężko widać niezależnie od wieku. moj znajomy tez ma dziecko z drugą żona i niestety obie córki do dziś obobrażone a mają już 16 lat.. nie ma więc reguły. trzeba się tylko uzbroić w duzo dużo cierpliwości :)

Emenems, młoda była dotąd jedyną córeczką tatusia. A tu nagle będzie miała konkurencję. I to mocną, bo taką, która będzie z tatą na codzień.
Mąż musi jej wytłumaczyć, że ona nic nie traci a może zyskać.
Fajnie, że jej mama też działa z wami w jednym froncie.
Będzie dobrze. :-)

KarolinaE cuuuudo!!! Piękne dzidzi! Ja czekam do 6 lipca na genetyczne. Ehhh...

Jestem z Gdańska i to już 12 tydzień. Dzidzia ma 7,5cm trochę dużo :szok: 2 lipca mam następne usg i potem usg prenatalne i strasznie się denerwuję NT wyniosło jak narazie 1mm czyli w normie ale i tak mam nerwa

Od początku ciąży biorę duphastom 2x1 dodatkowo mam niedoczynność tarczycy. Pierwsze kompleksowe wyniki badań z krwii wyszły bardzo dobrze :)

Karolina piekne foto;-)

Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/

Karolina piekne foto;-)

Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/

InnaBajka ja tez i dwie inne dziewczymy :) ja mieszkam na stałe w no jestem na urlopie robimy spotkanie we wtorek koło 17.45 jak masz czas zapraszamy!!

Gratuluje juz tak duzego dziecka :) na pewno sliczne !! Czyli zaraz 2 trymestr a termin na kiedy masz??

reklama
Emenems, mam czas we wtorek ;) gdzie się spotykacie?

Termin mam na 1 styczeń ale będę miała zaplanowaną cesarkę ze względu na obecność wirusa hpv dlatego na pewno dzidzia urodzi się w grudniu

Do góry