reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne kupilam online, z H&M

Simka czekam na paczke, jak dojdzie zrobie fote sadze ze w poniedzialek bedzie;-)
Wyprawka do przedszkola? Hmm my juz do 5 latkow pojdziemy, we wrzesniu bedzie kupon -20% do H&M plus moja znizka wiec wtedy corke na zime obkupie i malenstwo;-)

Emenems kurde przykra sprawa:-( ale mam nadzieje ze mloda zrozumie, przetrawi i poradzi sobie z nowa sytuacja, no fakt szkoda twego meza...

reklama
U mnie 11+1,tak wg usg jak i om, termin się pokrywa idealnie, Marysia od początku wyprzedzala na usg o 2 tygodnie i faktycznie się wcześniej urodziła.

Julia Daj znać czy fajna ta kurtka, wiem ze dużo ludzi ja kupuje. Ile dałaś? Przejrzałam Olx, jest mnóstwo to kupię używke jakaś raczej.

U nas leniwe popołudnie, pogoda byle jaka, spać się chce. Kawy w ciąży nie pijam, zupełnie mi nie pasuje :s chodzę jak zombie trochę ;)

KarolinaE a ile dzidzia urosla od ostatniej wizyty??? Sporo mi sie wydaje! Ale niesamowite przeczucie na pewno dla Was bylo to 4d!masz jakies foto z tego? Ci dokladnie bylo widac? Ja tez czekam do 2 lipca na genetyczne , wtedy bede w 12t4d wg usg.

Od ostatniego usg 11.06 urusl 2 cm. [emoji3][emoji3][emoji3] czyli te 2 cm urusl w ciagu 10 dni :) ImageUploadedByForum BabyBoom1434898871.088407.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434898892.139947.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434898871.088407.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434898871.088407.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434898892.139947.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434898892.139947.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 59
Tak zdjecie ze zdjecia jest srednio wyrazne. Ale jak sie patrzy na zdjecie to pierwsze to normalnie twarz widac [emoji3] jestesmy zalochani w dzidzi do szalenstwa[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

wiec powiem wam ze dzisiaj bylam z mezem w centrum handlowym a tam 5 par bliźniaków! jakies zatrzesienie normalnie.. moze wcześniej nie zwracająclam tak uwagi ale teraz widzę że ich pełno :D z jedną mamą nawet pogadalam i trochę mnie przerazila.. snem 3h dziennie przez pierwsze pół roku :)

Karola zdjęcia super! !!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc. ... Maz rozmawiał z była zona i ona mowi ze nie raz ja przygotowywała na to ze tak byc moze ale trudno nic tetaz sie nie zrobi ona ma zal do swiata i tyle musi to przetrawić. Wiadomo ze maz by teraz duzo zrobił zeby jej humor poprawic bo to jego dziecko ale niestety duzo nie zdziała, moze z nia duzo czasu teraz spędzać po prostu.ale raczej to nic nie zmieni przeciez.

Karola zdjecia przepiękne ... Ja jutro na 13.15 do prawdziwego ginekologa pierwszy raz tak na prawde ...

Kupiłam dzis w hm dwie pary spodni ciążowych i krótkie spodenki i moje zycie nabrało innego wymiaru hahahha wygodnego :)

Do góry