reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

paulettah, Dalia - gratulacje bliźniaków :)

Co do wyprysków to o dziwo mnie omijają, ale w pierszej ciazy tez nie przypominam sobie zebym coś miała , bo jak nie jestem w ciazy to ciagle :(

reklama
U mnie problem trądzikiem zasadza się na mega tłustej skorze. Zawsze miałam tlusta ale teraz w ciąży to jakas masakra jest. I przez to robia się zaskórniki. Czyli to wina hormonow a na to nie ma rady teraz :( Przed ciążą, dużo przed ciążą stosowałam retinoidy zewnętrznie i kwasy w wysokich stężeniach i udawało mi się utrzymać twarz w ryzach. No ale w ciąży to nie wchodzi w gre i musze się meczyc swiecac jak księżyc w pełni. Pudry sypkie nakładane tonami matuja mnie na godzine, gora dwie.
Masc cynkowa pomaga, bo wysusza i przyspiesza gojenie. Effaclar duo plus którego używam tez cos tam pomaga chociaż nie ma szału.
Dalia, paulettah gratuluje blizniakow!

Emenems - nigdy tak skrupulatna nie byłam w suplementacji białkowej żeby liczyc to co spożywam ;)

Emenems- to musze wypróbować ten olej kokosowy. Mam taki fajny warzywniak, kilka kroków od domu, gdzie mają różne cuda- własnie olej kokosowy, różne mąki zdrowe, jagody goi, nasiona chia i inne takie :)

Co do zdrowego odżywiania- właśnie dostałam ksiażkę Dieta przyszłej matki. Więc będę niedługo w tym temacie obeznana :p Poza tym jak zrobie recenzję to będą u mnie na blogu 3 ksiażki właśnie do wygrania, więc podeślę Wam link wtedy :)

DSC05668.jpg
>Juti- aj tam, nie ucieknie :) To Twoja pierwsza ciąża?

dalia- gratuluję podwójnego szczęścia :)

Pauletah- również gratuluję

Ja tam problemów z nadmiernymi pryszczami nie mam, raczej standardowo<br><br

>No i dobra wiadomość taka, ze idę dzisiaj do dentysty na popołudnie :) Ufff mam nadzieję, ze przeżyję :p<br><br>

Też jestem za Emenems na moderatora- Ty tu u nas na forum ciągle jesteś :p

Załączniki

• DSC05668.jpg
    DSC05668.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 61
Anulenka - ja też właśnie miałam problemy z przetłuszczonaa skóra, ale teraz właśnie nie, smo się unormowało :)

xkarola- zabila chyba kiedys pisała, ze moze być :)

reklama
Do góry