reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzień dobry. Jak dziś kobietki samopoczucie?
U mnie średnio, stres mnie zjada, nie czuje się w ciąży. Piersi tylko trochę powiekszone, gazy i tez krew w nosie się pokazała, ale to wszystko nic nie znaczy. .Dziś dzwonie do gina, jak ma dyżur w szpitalu to podjadę do niego. .

reklama
byłam w szpitalu. Była znajoma położna, powiedziała, żeby jutro i w śr iść na betę i nie robić często usg, żeby niczego nie naruszyć. I że przy niedoczynnosci często tak jest, że długo nic nie ma, a później jest ok.

chciejka trzymam kciuki aby wszystko poszlo dobrze...oby czas Ci szybko zlecial.

ale tu cisza dzisiaj,wszyscy wypoczywaja? ;)

chciejka dobrze ze poszłaś :)

Mi też kamień z serca spadł bo chyba jednak będzie u nas ta ginekologia :) wg usg zaczyna mi się dzisiaj 10 tydzień .. i mam taką niechęć ze wszystkiego. . o ja cie :( taki humor do płaczu

No ja po spacerze - jutro rodzinny biore zwolnienie na tydzien potem moze na 50% wrzme ale poki co slbo sie czuje

Aktina slyszalalm ze trn 10 tydzien najtrudniejszy ....

reklama
Gdzies doczytalam ze jest kumulacja objawów w 10 tygodniu ze najbardziej sie odczuwa wszystko a potem zaczyna powoli łagodniec

Do góry