reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzień dobry. Jak dziś kobietki samopoczucie?
U mnie średnio, stres mnie zjada, nie czuje się w ciąży. Piersi tylko trochę powiekszone, gazy i tez krew w nosie się pokazała, ale to wszystko nic nie znaczy. .Dziś dzwonie do gina, jak ma dyżur w szpitalu to podjadę do niego. .

reklama
byłam w szpitalu. Była znajoma położna, powiedziała, żeby jutro i w śr iść na betę i nie robić często usg, żeby niczego nie naruszyć. I że przy niedoczynnosci często tak jest, że długo nic nie ma, a później jest ok.

chciejka trzymam kciuki aby wszystko poszlo dobrze...oby czas Ci szybko zlecial.

ale tu cisza dzisiaj,wszyscy wypoczywaja? ;)

chciejka dobrze ze poszłaś :)

Mi też kamień z serca spadł bo chyba jednak będzie u nas ta ginekologia :) wg usg zaczyna mi się dzisiaj 10 tydzień .. i mam taką niechęć ze wszystkiego. . o ja cie :( taki humor do płaczu

No ja po spacerze - jutro rodzinny biore zwolnienie na tydzien potem moze na 50% wrzme ale poki co slbo sie czuje

Aktina slyszalalm ze trn 10 tydzien najtrudniejszy ....

reklama
Gdzies doczytalam ze jest kumulacja objawów w 10 tygodniu ze najbardziej sie odczuwa wszystko a potem zaczyna powoli łagodniec

Do góry