reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witajcie chciałam wam pogratulować fasolek. Zyczyc szczęsliwych miesięcy ciąży oby obyło się bez wiekszych problemów i dolegliwości. Przepraszam że tak wtargnęłam do was na forum ale chciałam szczególnie pogratulowac jednej formuowiczce SIERPNIOWA GRATULUJĘ.Wyczaiłam cię tu bo sama chciałam być mama styczniową 2016.Pozdrawiam Mama kudłaczka Mikołaja z fb.

Cześć :-) Dziękuje :* Ucałuj kudłaczka

chciejka, a termin zgadza się tak jak masz na suwaczku? Idź w środę lub w piątek- w piątek już powinno być serduszko, u mnie było w ok. 6 tyg. 4-5 dniu.

tutti ostatnia beta 21.05.wynosiła 504.

Simka-tylko ze jeszcze nie ma pęcherzyka zoltkowego. .tym się martwię. Owszem cykle po 31 dni, ale to już powinno być. .:no: źle to widzę. .jutro 6 tydz 1 dzień. .

chciejka- jak się martwisz to idź wcześniej. A kiedy powinnaś isć teraz? Za 2 tyg? Pójdź za tydzień, po co masz się zamartwiać

reklama
Do góry