reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kurczę na chwilę po tej tabletce przeszło i powoli znowu zaczyna ciągnąć. Ehhh byle do wieczora i spać. Tyle miałam zrobić dzisiaj, a nie zrobię znów nic :(

SeeYou, ja jestem z podkarpacia :)
też mam różnego rodzaju bóle i ciągnięcia, mój gin mówił, że to normalne, w razie czego kazał brać nospę.
chciejka, idź do lekarza jak najszybciej szkoda nerwów, musi być dobrze kochana.
iwonn, dobrze, że to nie pozamaciczna, trzymam kciuki, żeby dzidzia się pokazała :)

Ostatnia edycja:
Chyba zadne leki nie sa obojętne w ciazy jak to nie jest niebezpieczny bol ja jednak bym odradzała jak nie ma absolutnej potrzeby

Ale naskrobałyście kobietki :)

Mnie też ciągnie jak za gwałtownie się porusze :(

Noc Kijowa co się przebudziłam to mega mdłości, młodego tez musiałem co rusz usypiać a śpi dzieć z nami :) wiem wiem za dobrze to nie robimy ale mi rąk wygodnie do puki go karmie, jak odstawie to wtedy jego łóżeczko nie ominie :)

Plany na weekend w połowie zrealizowane, miałam dziś myć okna na dole i umyłam a mam ich 10 :) w przyszłym tygodniu robimy roczek Olina a już nie mogłam patrzeć na nie i do tego jeszcze sosny pyliły i wszystko w żółtym pyle :( jutro odpoczynek :)

Dziś i tak średnio się czuje, mdłości dopadły mnie na amen :(

reklama
Do góry