reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wiesz kim ja jestem z zawodu ? Ogolnie mam 3 ... ( oczywiscie nie pracuje w zawodzie) jednym z nich jest bibliotekara:D ahahaahahah czaisz ??! Nawet pracowałam dwa lata w bibliotece :D
Z sekretarka ze szkoły zesmy jaraly pety mieczy regałami po zamknięciu :D
Hahaha! Mam Cię! Natury nie oszukasz:))

Pyscek i Paulletah koniecznie idźcie do specjalisty. Powie Wam jakie ćwiczenia powinnyscie wykonywać. Mój mąż rok temu bujał się po specjalistach i ćwiczenia mu zajebiście pomogły. Oczywiście chłop sobie z tego nie zdawał sprawy,ale były to elementy jogi:)

Joa.Le.- ja mam różne kocyki po Poli, od małych po większe i nadal używamy wszystkich. Do Maluszka chcę ze dwa nowe. A z minky polecam, ja uwielbiam i czasem śpię w dzień pod malutkim kocykiem Poli, bo takie to miłe, ale 50x70 to dość mały leoiej 70x100

Jak będzie chłopak to na pewno kupię jeden z minky- bo nasz mamy różowy, a na pewno dwa kocyki o takie:
Kocyk tkany CottonClassic Jasny Szary | ColorStories
lub taki Kocyk Tkany Bawełna Organiczna 75x90cm Miętowy-Melanż POOFI Ekologiczne Pieluszki Muumi
oraz taki supeRRO junior - otulacz w kolorze szarym 100% bambus Ekologiczne Pieluszki Muumi tylko nie wiem czy ten rozmiar czy mniejszy
Bo po Polce mam takie zwykłe polarowe.

"Stara zapuszczona bibliotekarka" hahahaha na mnie ten argument od razu by podziałał Emenems :-D

No więc jestem w domku , po lekarzu - diagnoza padła "od kręgosłupa". Zrobili mi ekg, wyszło "idealne", innej opcji nie widziała. Ból jakby ustępuje ale dopiero teraz odkąd jestem w domu. W przychodni cały czas bolało :no: Kazała brać apap co 6 h ale póki co się wstrzymam, wezmę jakby mocniej zaczęło boleć. Także jestem już spokojniejsza :) A i maluszek bardziej aktywny się zrobił :-D Matka kupiła sprite i chyba obu nam dobrze zrobił a nie wciąż ta woda i woda :-p

mam dość już tego :( czy jest jakiś sposób na ból kręgosłupa ... w nocy mnie budzi ból i rano też :( niektórzy mnie pocieszają że to dopiero początek co będzie później ... ja już czasem nie mam sił na ten ból :( buuu ....
sorki musiałam się wyżalić :(

Mnie bolało bardzo, oczywiście wszyscy mnie straszyli "teraz Cie boli? Zobaczysz pozniej'' i co? I boli mnie o wiele mniej i tylko podczas szybkiego marszu i schylaniu sie. Nie wiem co pomoglo ale chyba l4 i mniej dzwigania :)

Ja ostatnio mam fazę na oranżadę. Taką jak kiedyś. W moim sklepie osiedlowym jest. I jest meeeega pyszna! Smak dzieciństwa!

Załączniki

• 1440078648753.jpg
    1440078648753.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry