Pyscek
:)
no to ja mam ból z jednym a nie wyobrażam sobie jaki Ty masz z dwójką ale to straszne jest czasem z bezsilności łezki mi lecą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja mam ból z jednym a nie wyobrażam sobie jaki Ty masz z dwójką ale to straszne jest czasem z bezsilności łezki mi lecą
Hahaha! Mam Cię! Natury nie oszukasz)Wiesz kim ja jestem z zawodu ? Ogolnie mam 3 ... ( oczywiscie nie pracuje w zawodzie) jednym z nich jest bibliotekara ahahaahahah czaisz ??! Nawet pracowałam dwa lata w bibliotece
Z sekretarka ze szkoły zesmy jaraly pety mieczy regałami po zamknięciu
mam dość już tego czy jest jakiś sposób na ból kręgosłupa ... w nocy mnie budzi ból i rano też niektórzy mnie pocieszają że to dopiero początek co będzie później ... ja już czasem nie mam sił na ten ból buuu ....
sorki musiałam się wyżalić
Powiedz jeszcze ze w szkalnej butelce to pypcia doatane!!Ja ostatnio mam fazę na oranżadę. Taką jak kiedyś. W moim sklepie osiedlowym jest. I jest meeeega pyszna! Smak dzieciństwa!