reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja chodze od 3-4 godzin i juz plakac mi sie chce, oddalabym krolestwo za MOHITO! :'(
KFC daaaaaaaleko, sklep gdzie moglabym kupic potrzebne do niego rzeczy tez...
Leze i sie slinie, jak pies.

reklama
Zastanawialysmy sie nad samoloten bo99zl w jedba str z katowic wylot. Ale bimy sie ze niezdazymy na powrotny samolot bo o 19.30 jest a wizyte u lekarza siostra ma na 17.30 a to jest4km od lotniska :-/

Mnie bolało bardzo, oczywiście wszyscy mnie straszyli "teraz Cie boli? Zobaczysz pozniej'' i co? I boli mnie o wiele mniej i tylko podczas szybkiego marszu i schylaniu sie. Nie wiem co pomoglo ale chyba l4 i mniej dzwigania :)
Dziewczyny, a ja mialam ze dwa tygodnie temu problemy od kregoslupa z chodzeniem i dostalam od ortopedy skierowanie na taping. To jest taki obklejanie bolesnej okolicy specjalnymi tasmami, zeby odciazyc przyczepy miesni i jak narazie mi to ulzylo. Zobaczcie sobie w necie i moze sprobujcie....
https://www.kinesiologytaping.pl/index.php/terapia

Zastanawialysmy sie nad samoloten bo99zl w jedba str z katowic wylot. Ale bimy sie ze niezdazymy na powrotny samolot bo o 19.30 jest a wizyte u lekarza siostra ma na 17.30 a to jest4km od lotniska :-/
Jesli wizyta będzie punktualnie to zdążycie bez problemu. Ale jak będzie poślizg to może być kiepsko.

Poza tym nie boisz się latać w ciąży?

reklama
Ha dziewczyny wiec mam diagnozę. Podobno to świerzbowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych dostałam na to leki i zobaczymy czy pomoże :D za 3 tyg na kontrole mam przyjść :) oszaleje z tymi lekarzami ale czego wie nie robi dla dobra maluchów :)

Do góry