Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a ja mialam ze dwa tygodnie temu problemy od kregoslupa z chodzeniem i dostalam od ortopedy skierowanie na taping. To jest taki obklejanie bolesnej okolicy specjalnymi tasmami, zeby odciazyc przyczepy miesni i jak narazie mi to ulzylo. Zobaczcie sobie w necie i moze sprobujcie....
https://www.kinesiologytaping.pl/index.php/terapia
Ha dziewczyny wiec mam diagnozę. Podobno to świerzbowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych dostałam na to leki i zobaczymy czy pomoże za 3 tyg na kontrole mam przyjść oszaleje z tymi lekarzami ale czego wie nie robi dla dobra maluchów
No podobno nie jest niebezpieczne tyle ze uciążliwe.
Innabajka to sie nazywa Swiadowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych (prunituc folliculitis od pregnancy) czy coś i ma objawy świądu mówi ze gdbyby to był swierzbowiec to mas tez by to miał